Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, validat de conducerea PNL pentru Primaria Bucuresti / UPDATE

ludovic orban

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a fost validat luni de Biroul Politic National pentru candidatura la Primaria Bucuresti.

Orban a fost anterior votat in unaimitate si de organizatia PNL din Capitala.

Deputatul va candida dupa ce initial europarlamentarul Cristian Busoi si-a facut pre-campanie pentru aceasta candidatura.

Dupa validarea sa, Orban a sustinut o declaratie de presa. Discursul sau a fost sobru, nu a dorit sa ia intrebari si stilul in care a vorbit a amintit de discursurile presedintelui Iohannis, folosind inclusiv sintagma 'punct si de la capat', sintagma folosita de des de presedinte.

"Am asteptat cu emotie acest moment. PNL incepe astazi o cursa pentru a-i convige pe locuitorii Bucurestiului ca oferta sa este alternativa corecta. Oferim Bucurestiului o administratie onesta, o administratie profesionista, generoasa cu locuitorii sai. Eu am onoarea de a fi in fruntea acestei echipe. Sunt pregatit, hotarat si am toata experienta necesara sa fiu invingator. Este momentul faptelor, nu al vorbelor. (...) Este timpul ca bucurestenii sa spuna punct si de la capat. Eu ii rog pe locuitorii Bucurestiului sa aleaga echipa PNL pentru a incepe impreuna sa construim un Bucuresti in care fiecare sa se simta acasa. Asa sa ne ajute Dumnezeu!", a spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.