Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban ZGUDUIE PNL: DEZVĂLUIRI decisive din partid

ludovic orban alina gorghiu

PNL a ajuns sub 20% la alegerile parlamentare, după ce în plină campanie a profitat atât de sprijinul președintelui Klaus Iohannis, cât și al premierului Dacian Cioloș. Nu a fost de ajuns pentru a-și mobiliza electoratul și pentru a convinge românii să-i voteze pe liberalii puși pe liste. A doua zi după dezastrul din alegeri, președintele numit al PNL, Alina Gorghiu, a anunțat că-și depune mandatul. Gestul ei a fost copiat de mai mulți lideri, printre care Adriana Săftoiu, Ilie Bolojan și Cristian Bușoi.

Ludovic Orban, cel care a fost, la un moment dat, propunerea PNL pentru funcția de primar al Bucureștiului, zguduie partidul cu dezvăluirile sale. El consideră că în PNL nu e democrație și că toți șefii sunt numiți, nu aleși. El cere ca niciunul dintre cei care se află în această situație să nu mai candideze la vreo funcție în partid.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Universitatea de Medicină: Un profesor s-a DEZBRĂCAT în fața studenților! Reacția ȘOCANTĂ a studentelor / VIDEO

Orban vorbește despre ”sefi agreati de alti sefi, dinauntru sau din afara partidului” la conducerea formațiunii.

”PNL are nevoie ca de aer de revenirea la democratie. Nu facem nicio branza daca inlocuim niste sefi numiti cu alti sefi numiti. Niciunul dintre sefii numiti la nivel national si judetean nu trebuie sa candideze. Rolul lor trebuie sa fie doar acela de a organiza alegeri corecte, care sa permita exprimarea vointei reale a oamenilor.

Citește și: De ce GEM femeile când fac SEX? Nu are legătură cu plăcere

Partidul National Liberal nu mai poate fi condus de sefi agreati de alti sefi, dinauntru sau din afara partidului, ci de lideri autentici legitimati prin votul bazei partidului. Dupa locale am cerut alegeri in partid la toate nivelele. Riscam sa ne scufundam. Era limpede dupa locale ca avem nevoie de o schimbare profunda, dar meschinii vanatori de functii au preferat sa isi aranjeze ploile personale in loc sa riste pentru a impune decizia evidenta.”, e mesajul lui Ludovic Orban, cel care a deținut funcția a prim-vicepreședinte înainte ca DNA să-i facă un dosar penal în mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.