Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lui Cristiano Ronaldo i s-a născut cel de-al patrulea copil al său, primul conceput cu o femeie cunoscută - FOTO

instagram
Cristiano Ronaldo copii

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a anunțat duminică, pe rețelele de socializare, nașterea celui de-al patrulea său copil, o fetiță, a cărei mamă este Georgina Rodriguez, actuala iubită a starului echipei Real Madrid, cvadruplu câștigător al Balonului de Aur.

Fetița a venit pe lume într-o maternitate din capitala Spaniei, urmând să poarte numele de Alana Martina, așa cum dezvăluise anterior fotbalistul.

Cristiano Ronaldo și-a însoțit mesajul cu o fotografie în care apare alături de iubita sa, de fiul său cel mare, Cristiano Junior (7 ani) și de fetița nou-născută.

"Alana Martina a venit pe lume. Geo și Alana sunt bine, toți suntem foarte fericiți", a scris atacantul lusitan pe contul său de Twitter, potrivit Agerpres.

Citește și: Simona Halep nu e printre 'preferatele' rivalelor sale: Ce 'concurs' a pierdut românca în fața Serenei Williams

Pe lângă Cristiano Junior și Alana, fotbalistul portughez mai este tatăl gemenilor Eva și Mateo, născuți în luna iunie. Pentru primii săi trei copii, Cristiano Ronaldo a apelat la mame purtătoare.

La finele lunii octombrie, jucătorul în vârstă de 32 ani, dezvăluise într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare numele viitorului său copil și data nașterii, fixată inițial pentru 21 noiembrie.

În prezent, câștigătorul Ligii Campionilor 2017 se antrenează la centrul de pregătire al clubului Real Madrid, selecționerul Portugaliei hotărând să nu apeleze la Cristiano Ronaldo pentru meciurile cu Arabia Saudită și Statele Unite, programate luna aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.