Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lumea tenisului, ZGUDUITĂ de un nou scandal. Novak Djokovic, acuzat de DOPAJ

djokovici

Lumea tenisului este zguduită de un nou scandal! Fosta jucătoare canadiană de tenis Helene Pelletier a lăsat să se înțeleagă că absența lui Novak Djokovic din circuitul profesionist până la sfârșitul acestui sezon, pusă pe seama unei accidentări la cotul drept, ar putea ascunde de fapt o suspendare pentru dopaj.

"Eu spun doar ce se aude în culise. Oamenii nu cred că brațul său este într-o stare atât de proastă. Este, desigur, o problemă cronică, ce îl face să sufere, dar în același timp sunt cei care spun că ar putea fi vorba de dopaj. Nu este nimic confirmat, însă au dorit să-l protejeze, așa cum au mai procedat de câteva ori în trecut, în special cu Andre Agassi și Martina Navratilova", a declarat Pelletier pentru un post de radio din Montreal.

Conform presei sârbe, Novak Djokovic și-a consultat deja avocații și intenționează o acționeze în justiție pe Helene Pelletier.

Noul scandal a izbucnit la scurt timp după ce fanii tenisului erau şocaţi să afle că o fostă finalistă la Roland Garros și fost număr 5 mondial, a fost depistată pozitiv, în urma unui control anti-doping efectuat de Federația Internațională de Tenis (ITF) în prima parte a acestui an. Este vorba despre tenismena Sara Errani.  Acesta a fost cel mai important caz de dopaj din tenis, după cel al Mariei Sharapova, depistată pozitiv la începutul anului precedent.

Cu o situație asemănătoare s-a confruntat în 2016 și tenismanul spaniol Rafael Nadal, acuzat de dopaj de către fostul ministru francez al sportului, Roselyne Bachelot, pe care a acționat-o în justiție, verdictul fiind așteptat în luna octombrie.

Citeşte şi: Tenis: Tecău și Rojer, calificați în optimile probei de dublu la Montreal (ATP) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.