Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupta anti-fascista: Ponta, Ceausescu, Iliescu

Partidul Social Democrat sarbatoreste in aceste zile sapte decenii de lupta neabatuta, de o inalta constiinta patriotica, impotriva imperialismului, fortelor reactionare, reptiliene si, mai presus de toate, impotriva elementelor fasciste strecurate in mod insidios in societate.

Nicolae Ceausescu: "Populația din Timișoara cunoaște și a văzut toate aceste distrugeri de tip fascist care au avut loc. Este de datoria tuturor cetățenilor Republicii Socialiste România să acționeze cu toate forțele împotriva tuturor celor care, în slujba diferitelor interese străine, a serviciilor de spionaj, a cercurilor imperialiste reacționare, își vînd țara pentru un pumn de dolari sau de alte valute."

Ion Iliescu: "Delegaţia de mineri, în frunte cu domnul Cozma se va deplasa spre Piaţa Universităţii pe care vrem sa o reocupaţi dumneavoastră. Aşa cum aţi văzut, de astă dată avem de-a face cu elemente de-a dreptul fasciste. Grupuri organizate de elemente incitate, multe dintre ele drogate."

Victor Ponta: "In tara noastra ideile autorist-fasciste sunt promovate in mod deschis de oameni care cred in "institutii de forta militarizate" Promotorii fascismului in societatea romaneasca nu se impiedica decat temporar de faptul ca liderii SUA si UE l-au sprijinit pe Presedintele legitim ales al Turciei. In Romania suntem tinuti de Propaganda Fascista intr-un razboi absurd al romanilor contra romanilor!"

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.