Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măcel în Mexic: Zeci de morți după ce poliția a deschis focul

Patruzeci şi trei de persoane au fost ucise, vineri, în urma unor confruntări între forţele de ordine şi bărbaţi înarmaţi în oraşul Tanhuato, în statul mexican Michoacan (vest), relatează CNN.

La capătul a trei ore de confruntări, 43 de persoane, dintre care 42 de bărbaţi înarmaţi şi un poliţist, au fost ucise la Tanhuato, la 500 de kilometri vest de Mexico, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, Alejandro Rubido, un oficial al Comisiei Naţionale de Securitate. Alte trei persoane au fost arestate în urma acestui incident.

Bărbaţii înarmaţi vizaţi de o operaţiune a forţelor de ordine ar fi fost membrii unei organizaţii criminale din statul vecin Jalisco, potrivit lui Rubido.

Guvernatorul statului Michoacan, Salvador Jara, a declarat că este "foarte probabil" ca în schimbul de focuri să fi fost implicat cartelul de droguri Jalisco New Generation.

Rubido a declarat pentru presă că aceste confruntări au survenit în contextul deschiderii unei anchete, joi, după ce o proprietate din Tanhuato a fost preluată de către bărbaţi înarmaţi.

De asemenea, forţele de ordine au confiscat opt ​​vehicule, arme şi muniţie în urma operaţiunii declanşate asupra acestei proprietăţi, a precizat Rubido, scrie mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.