Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL în PSD! Senatorul Daniel Savu îl RUPE pe Codrin Ștefănescu: Ce DEZVĂLUIRI face

bataie

În PSD sunt mai multe tabere care se luptă pentru supremație: cea a lui Victor Ponta, cea a lui Liviu Dragnea și, a treia, a celor care nu sunt în primele două. Senatorul Daniel Savu are o bătălie cu secretarul adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, uns șef interimar la Prahova, acolo unde are colegiul Savu.

Citește și: Victor Ponta și-a pus DEMISIA din funcția de premier pe masă acum o lună: Cine i-a rupt-o

Aflat în tabăra lui Ponta, senatorul Savu, fost ofițer SRI, pornește măcelul, și face dezvăluiri despre Ștefănescu, cel care e în tabăra lui Dragnea.

”Domnul Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD şi coordonator al alegerilor interne din PSD Prahova, a făcut următoarea declaraţie răspunzând unei întrebări despre situaţia din organizaţia de la Prahova: “E în regulă la Prahova. Dacă domnul Savu, domnul senator Savu, ar scrie mai puţin pe blog lucruri interne din partid, ar fi şi mai în regulă”.

Citește și: Sondajul SURPRIZĂ: Urcare spectaculoasă în topul preferințelor politice

Nu contest poziţia domnului Ştefănescu în structurile interne ale PSD, însă vreau să afirm foarte clar că de un asemenea tip de cenzură n-am avut parte niciodată şi sunt membru PSD din 1999, cu mult înaintea domnului Ştefănescu sau chiar a lui Liviu Dragnea. Cu o reacţie de acest fel, cred că domnul Codrin Ştefănescu confundă partidul, altfel nu se explică tupeul de neacceptat prin care crede că poate să se folosească de interviuri sau declaraţii de presă pentru a-mi transmite ce să scriu pe blogul personal.

Citește și: Filmare EXPLOZIVĂ cu Cristi Dănileț, judecător CSM / VIDEO

Dacă în urma textelor pe care le scriu, a informaţiilor şi mesajelor pe care le dau, ar fi considerat că se impune o analiză internă în PSD Prahova, n-ar fi fost nicio problemă să avem o astfel de dezbatere. Sunt convins că ar fi dorită de mulţi dintre aleşii locali. Nu am primit însă niciun semnal că există deschidere sau cea mai mică intenţie în acest sens. Din contră, la ultima întâlnire extinsă din organizaţie, intervenţiile liderilor PSD din judeţ au fost cu multă dibăcie ocolite şi toţi cei prezenţi au remarcat acest lucru !

Ca senator PSD ales în Prahova, sunt îngrijorat că alegerile interne sunt organizate de Codrin Ştefănescu, ajutat de persoane precum Laura Moagher. Numai dacă ar fi să privim cu atenţie fotografia pe care singur şi-o asumă, ne putem da seama că nu are cum să fie imparţial.

content-image

Pentru că secretarul general adjunct al PSD îşi permite să-mi analizeze declaraţiile publice, cred că am exact aceleaşi drepturi ca şi el, cu atât mai mult cu cât ne diferenţiază voturile directe pe care le avem în spate.

Înţeleg că într-o perioadă de concedii, domnul Codrin Ştefănescu a transformat un anumit nivel de reprezentativitate publică pentru partid într-o campanie personală de imagine. Sunt mulţi parlamentari din ţară şi aleşi locali care şi-au asumat o datorie de acest fel în diverse momente politice, când tensiunea şi dezbaterile publice erau mult mai acute decât acum, însă nimeni nu şi-a permis vreodată să se folosească de astfel de conjuncturi pentru a se erija în lideri autoproclamaţi, care să stabilească linia directoare în PSD. Oare prin ceea ce spune public, Codrin Ştefănescu este în asentimentul organizaţiilor judeţene ? Sunt convins că nu poate lua decizii în numele PSD, cu toate că, de multe ori, prin ceea ce spune, asta lasă să se înţeleagă… Deşi repetă cu obstinaţie expresia “este în regulă” cu privire la organizaţii, eu cred că nimic din ceea ce face domnul Codrin Ştefănescu nu este în regulă pentru PSD, cum nu cred că este în regulă nici rolul de “combinator-şef” pe care şi l-a asumat în multe judeţe, inclusiv în Bucureşti. Şi aceasta nu este doar opinia mea, ci şi a multor parlamentari care m-au contactat !

Încă de pe acum anunţ public că, având în vedere lipsa de echilibru şi echidistanţă a domnului Codrin Ştefănescu, care dovedeşte un mod profund părtinitor de abordare a unor situaţii, voi solicita conducerii interimare a partidului să delege o altă persoană pentru a se ocupa de pregătirea Conferinţei municipale PSD Ploieşti, dar şi a Conferinţei judeţene PSD Prahova. Având în vedere importanţa celor două organizaţii, îmi permit să-i sugerez chiar preşedintelui interimar Liviu Dragnea să îşi asume conducerea celor două evenimente.

PS. Acest episod, sper că trecător pentru PSD, probabil nu ar fi existat dacă domnul Codrin Ştefănescu nu ar fi făcut tot posibilul să existe.”, scrie Savu pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.