Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL la handbal: Meciul dintre HC Dobrogea Sud și Dinamo a fost ÎNTRERUPT / VIDEO

breaking news stiripesurse.ro

HC Dobrogea Sud a învins-o pe CS Dinamo București cu scorul de 27-15 (15-13), miercuri seara, la Sala Sporturilor din Constanța, în al doilea meci din semifinalele Ligii Naționale de handbal masculin, meci întrerupt pe final din cauza incidentelor provocate de spectatori.

Partida a fost întreruptă în minutul 58 și 30 de secunde, la scorul de 26-24 pentru gazde. Jandarmii au făcut uz de gaze lacrimogene în Sala Sporturilor împotriva fanilor dinamoviști, astfel că atmosfera a devenit irespirabilă și arbitrii au decis să trimită cele două echipe la vestiare.

Citește și: Reacţia familiei lui Dor Geta Popescu: Promisiune a făcut sora ei, Crina Coco Popescu

Meciul a fost reluat, iar fiecare echipă a mai marcat o dată, HC Dobrogea Sud învingând cu 27-25 și egalând situația la general, 1-1. Dinamo, campioana en titre, a câștigat primul meci cu scorul de 27-19. Semifinalele se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Dalibor Cutura a fost cel mai bun om al gazdelor, cu 9 goluri, Toma a marcat 4, iar Vujadinovic și Crnoglavac câte 3 etc. Vrankovic și Sajad Esteki s-au remarcat de la Dinamo, cu 5 goluri fiecare, Ragot a punctat de 4 ori, iar Allahkaram Esteki și Șandru au marcat câte 3 goluri.

Citește și: Dinamo a băgat spaima-n steliști: ‘Va fi cel mai greu din acest play-off’

Meciul decisiv va avea loc la București, pe 13 mai. Dinamo nu va putea conta pe Seyedalireza Mousavi și Liviu Mironescu, iar Dobrogea pe Zoran Nikolic, toți primind cartonașe roșii la Constanța.

Poli Timișoara și Dunărea Călărași au câștigat meciurile pentru locurile 5-8 și au egalat situația (1-1).

Citește și: Asta e cea mai scumpă mască Darth Vader din lume / VIDEO

SCM Politehnica Timișoara a dispus acasă de HC Vaslui cu 33-28, iar AHC Dunărea Călărași a trecut de HC Odorhei cu 30-26.

În etapa a patra din play-out, CSU Suceava a învins-o pe CSM Făgăraș cu 24-17, iar Steaua a câștigat la CSM Focșani 2007 cu 27-20.

Citește și: Ce visăm sâmbătă noaptea, se împlinește: Ce se întâmplă cu celelalte vise

CSA Steaua este prima, cu 27 puncte (12 jocuri), urmată de CSU Suceava, 24 p (11 j), CSM Focșani 2007, 19 p (11 j), CSM Făgăraș, 10 p (11 j), CSM Satu Mare, 1 p (11 j).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.