Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maceta, noul simbol al Europei

Maceta a devenit simbolul noii Europe, după ce un alt atac cu această armă a avut loc în Belgia (primul s-a petrecut în Germania). Pentru europeni, maceta semnifică sălbăticia absolută, mentalitatea tribală, crima odioasă petrecută în afara civilizației, și exact acesta este motivul pentru care a ajuns utilizată de cei care ucid strigând ”Allahu Akbar”!

Era o vreme în care Parisul ca oraș al Luminilor și al  culturii era simbolul Europei. Anterior, Renașterea italiană. Mai recent, siguranța, ordinea și bunăstarea au definit Europa, că doar de aceea statele ieșite din comunism au aderat la Uniune. Și am ajuns să ne uităm îngroziți la macete însângerate care ne amintesc de războaiele tribale din Africa!

Acum, de când maceta a început să lovească în stânga și în dreapta prin orașele bătrânului continent, ne întrebăm unde a dispărut Europa la care visam. Am devenit o junglă în care din senin oricine poate fi spintecat, împușcat, aruncat în aer, spulberat cu tirul. Totul, dintr-o proastă înțelegere a toleranței și a drepturilor omului.

Nu vom putea opri macetele din Europa până când nu ne vom reafirma identitatea cultural creștină și ”intoleranța” la barbarie. Cuvintele frumoase și politicile ”corecte” ne-au condus spre o Europă nesigură și periculoasă. România a fost ferită până acum de această invazie a sălbăticiei, dar să nu ne culcăm pe o ureche: ce este în Europa va ajunge, mai devreme sau mai târziu, și în România.

Am aderat la UE ca la un for de civilizație și ne-am trezit în Uniunea macetelor și a fanatismului Islamic.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.