Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macovei: Alegerea lui Ponta inseamna saracie. Mesaj pentru Udrea si UDMR

macovei

Europarlamentarul PPE Monica Macovei a declarat dupa intalnirea cu liderul PPE Joseph Daul ca mesajul acestuia a fost unul de unitate pentru ca dreapta sa castige in Romania alegerile prezidentiale.

"(n.r. Joseph Daul) a insistat foarte mult pe Justitie, anti-coruptie si stat de drept. Singurul mod pentru a mentine ce am obtinut, este ca dreapta sa castige, ca Iohannis sa castige.

Pentru mine este clar. Eu am spus foarte limpede ca il votez pe Klaus Iohannis pentru ca alegerea lui Ponta inseamna saracie. Ati vazut ca la manifestatiile din Timisoara si alte orase s-a strigat jos comunismul? Deci alegerea lui Ponta inseamna intoarcerea cu 25 de ani in urma", a spus Monica Macovei.

Aceasta i-a transmis un mesaj presedintelui PMP Elena Udrea, care si-a indemnat electoratul sa voteze anti-Ponta. Monica Macovei ii transmite acesteia ca nu intelege cum poate fi anti-Ponta si in acelasi timp nu pro-Iohannis.

Europarlamentarul a avut un mesaj si pentru UDMR care sunt - ca si PMP, PNL, PDL -  membri ai aceleiasi familii europene, PPE. Intrebata ce parere are despre faptul ca UDMR le-a recomandat alegatorilor sai sa voteze dupa cum le dicteaza constiinta, Macovei a raspuns: "Dupa propria constiinta? - Cine o are...."

Citeste si: Decizie neasteptata a PNTCD. Pe cine sustin in turul II

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.