Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macovei contraatacă: Slugile lui Voiculescu sar pe mine

monica macovei

Monica Macovei a reacţionat dur la ştirea conform căreia este cercetată de DIICOT, în urma unui denunţ făcut în luna iulie de FACIAS şi Grupul de Investigaţii Politice (GIP), ştire difuzată de Antena 3. Candidata indepedentă la Preşedinţia Româniai susţine că Dan Voiculescu şi-a pus "slugile" să o atace.

"Ventilatorul cu mizerii Antena 3 al pușcăriașului Voiculescu, condamnat pentru că a furat 60 de milioane de euro din banii românilor, a dat o știre ticăloasă, intitulată Monica Macovei este cercetată de DIICOT", se arată într-un comunicat al Monicăi Macovei.

Macovei explică faptul că ar putea face o plângere penală împotriva Antenei 3 și a lui Ciuvică, pe motiv că sunt ticăloși, iar procurorii vor fi obligați să înregistreze cererea, să deschidă un dosar și să verifice dacă e adevărat.

"Asta nu înseamnă că slugile lui Voiculescu ar fi vinovate de o faptă penală și nici că eu aș putea să dezinformez opinia publică sugerând că sunt tot niște infractori ca și stăpânul lor Voiculescu. Înseamnă doar că procurorii sunt obligați să respecte niște proceduri, indiferent cât de aberantă ar fi plângerea penală", mai declară Monica Macovei.

Citeşte şi: Monica Macovei, cercetata de DIICOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.