Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macovei strânge europeni împotriva lui Victor Ponta

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, sâmbătă, la finalul unei conferinţe de presă alături de europarlamentari ai Grupului conservatorilor şi reformiştilor europeni, că premierul Victor Ponta trebuia să îşi dea demisia din fruntea Guvernului 'fără nicio moţiune de cenzură'.

'Problema e dincolo de moţiune şi de o luptă politică în Parlament, de un vot în Parlament. Problema este de moralitate în politică (...) Ponta trebuia să îşi dea demisia fără nicio moţiune de cenzură, din prima zi, fiindcă e ruşine în primul rând pentru ţară. Dacă are vreun sentiment faţă de România, atunci trebuia să îşi dea demult demisia', a afirmat Macovei.

Ea a susţinut că un raport al Comisiei Europene spune că 'este inadmisibil ca într-un Guvern să existe persoane trimise în judecată sau persoane condamnate'.

Invitat în conferinţa de presă, Martin Callanan, membru al Partidului Conservator, din Camera Lorzilor, a spus că 'este o nevoie imperioasă ca România să ia atitudine împotriva corupţiei economice şi politice'.

La rândul lor, europarlamentarii Grupului conservatorilor şi reformiştilor Ryszard Legutko şi Tomasz Poreba, prezenţi în conferinţă, şi-au declarat sprijinul pentru Monica Macovei în acţiunea sa de reformare a societăţii şi a politicii din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.