Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Madalin Voicu, aplaudat de colegi: Este inuman, este aproape tragic

romaniajournal.ro
madalin voicu

Deputatul Madalin Voicu si-a sustinut nevinovatia in plenul Camerei Deputatilor, in cadrul dezbaterilor privind cererea de retinere si arestare a sa. La finalul discursului a fost aplaudat de colegi.

Madalin Voicu a demontat fiecare acuzatie pe care i-au adus-o procurorii:

"Trafic de influenta - dragi colegi nu cred ca cineva din dumneavoastra ma poate banui pe mine de trafic de influenta, cred ca nici Nicolae Paun nu si-ar fi permis sa ma atraga in asa ceva stiind cum sunt eu construit. I-am dat un telefon sa il primeasca fara discut despre motiv, despre cauza, fara sa fi avut vreo intentie de a promova vreun proiect. N-am absolut nicio legatura cu acest proiect.

Am vazut o minciuna abominabila - ca eu as fi deturnat fonduri destinate comunitatii romilor. Nu cred ca as fi putut face asa ceva. N-am facut in viata mea nicio frauda, n-am interese, n-am firme, nu am carnet de sofer, n-am internet.

Daca am fost la presedintele Ion Iliescu la Cotroceni cu o delegatie de romi, e trafic de influenta? Daca l-am invitat pe Emil Constantinescu la un eveniment al comunitatii rome, e trafic de influenta?

Este aproape tragic.

La punctul spalare bani - daca n-ai bani ce sa speli? N-am avut niciun fel de venit decat cele oficiale.

Sunt vinovat ca fiind guraliv am facut aprecieri la oameni din justitie. Acum imi recunosc vina, ar fi trebuit sa fiu mai diplomat. Promit sa nu mai discut despre justitie in spatiul public, sa nu mai existe cauze sa fiu incriminat.

Nu am fost implicat si nu stiu nimic despre bani care nu au fost fiscalizati. Am un slaariu la Partida Romilor de drepturi de autor, eu scriu, eu compun, eu am facut spectacole. Nu am afacere, nu am firma.

Fals in declaratii - toate declaratiile mele de cand sunt demnitar se refera la salarii de la Camera, de la Partida Romilor si de la colaborari artistice. Implinesc anul asta 50 de ani de activitate artistica. Cine poate sa demonstreze ca am falsificat? Daca ma da sotia afara din casa imi pun un cort la Palatul Parlamentului pentru ca nu am proprietati.

Refuz sa cred ca cineva ma poate considera vinovat. Refuz sa cred ca e o amprenta rasiala.

Este inuman. Aaa, am dranjat?  ... E cea mai mare umilinta la care am fost supus", a spus Madalin Voicu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.