Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mădălin Voicu studiază probele DNA: 'Am fost agățat fără vină'

Madalin Voicu

Deputatul PSD Mădălin Voicu, pentru care DNA cere arestarea pentru fapte de corupție cu fonduri europene, s-a prezentat, vineri, la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, sa-si studieze dosarul si a declarat ca toata lumea implicata este "suparata, necajita" si a precizat ca nu vrea sa-si construiasca o aparare pentru ca se considera nevinovat.

"Cum ar fi sa incerc sa ma apar? Eu nu am de ce sa ma apar? Eu nu vreau sa imi construiesc o aparare pentru ca nu consider ca am  o vina pe care sa poata sa mi-o imputa cineva. Suspiciunea este o chestiune care se cheama banuiala in traducere libera, fiecare are dreptul sa banuieasca. Instanta va decide daca sunt sau nu vinovat. Eu consider ca sunt agățat fără niciun fel de vină. Putem face speculatii, suspiciuni rezonabile, sau putem avea tot felul de banuieli, unele subiective daca nu tendentioase, dar eu cred ca se va face ordine in justitie", a declarat Madalin Voicu.

"Va rog frumos sa nu mai mai zapaciti, trebuie sa vad in clar lucrurile pe care DNA le-a depus la dispozitie in dosare", le-a mai spus acesta jurnalistilor care incercau sa afle detalii din dosar.

Madalin Voicu este suspectat de trafic de influenta, fals in declaratii si spalare a banilor, toate in forma continuata, in acelasi dosar in care in vizorul procurorilor au ajuns, printre altii, si sotia acestuia, Carmen Olteanu, dar si deputaul Nicolae Paun, presedintele ANAF, Gelu Diaconu, dar si vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Mihai Gogancea-Vatasoiu. Procurorii ancheteaza posibile fraude cu fonduri europene.

Vezi si: Stenograme in dosarul Voicu: 'Bag cuțitul în procurori'

Vezi și: Eugen Teodorovici dezvăluie implicarea în dosarul de corupție al lui Mădălin Voicu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.