Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE a emis o atenţionare de călătorie în SUA

mae

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii români care se afla sau calatoresc pe teritoriul SUA asupra faptului ca Serviciul National de Meteorologie a emis o serie de avertizari de conditii meteorologice nefavorabile pentru statele de pe Coasta de Est.

''Serviciul National de Meteorologie a emis o serie de avertizari de conditii meteorologice nefavorabile, respectiv inundatii rezultate din topirea rapida a zapezii, urmata de un alt front de ninsori si viscol, pentru statele de pe Coasta de Est, între care în mod deosebit Connecticut, Massachusetts, New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island si Vermont, care au fost afectate si anterior de caderi abundente de zapada'', precizeaza MAE.
Fenomenele meteorologice nevaforabile se vor extinde si spre sud, pâna în Carolina de Sud, dar si spre vest, în statele Tennessee, Georgia, Arkansas si Texas.
''Sunt asteptate si în aceste state caderi de zapada însotite de viscolire si formare de polei, ce vor crea probleme majore de trafic, atât auto, cât si aerian si care se vor întinde pe toata durata acestei saptamâni. Meteorologii atentioneaza asupra faptului ca, în contextul sarbatoririi Zilei Recunostintei (27 noiembrie 2014), când se înregistreaza de obicei o crestere a traficului, este recomandabil ca persoanele care intentioneaza sa calatoreasca pe teritoriul acestor state sa consulte din timp si periodic site-urile de specialitate si sa evite deplasarile în perioada 26-27 noiembrie 2014, când va fi atins maximul acestor fenomene meteorologice'', subliniaza MAE.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.