Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE, în ALERTĂ după cutremurul devastator din Mexic. Precizări de ULTIMĂ ORĂ

MAE

Referitor la cutremurul produs în Mexic, Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei României în Statele Unite Mexicane, a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, pentru a verifica dacă printre victime sunt cetăţeni români.

Până în prezent, Ambasada României la Ciudad de Mexico nu deține informații conform cărora printre victime s-ar afla și cetățeni români.

HALUCINANT - Ambulanță, ATACATĂ în timpul misiunii în Sibiu

Menţionăm că nu au fost primite solicitări de asistență consulară din partea rezidenților români sau a rudelor acestora.

În acest context, MAE reaminteşte faptul că cetățenii români afectaţi de seismul produs în Mexic pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Ciudad de Mexico: 00 52 55 5280 0447 și 00 52 55 5280 1869, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al misiunii diplomatice - 00 52 55 38 833 072.

Misiunea diplomatică este în contact permanent cu autoritățile locale şi este pregătită să intervină, în funcție de solicitări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.