Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mafia care scrie cărți și face copii

Crinuța Dumitrean a ieșit din arestul preventiv în 24 februarie 2015. Acum e însărcinată în opt luni. Nu e măritată. Ca unic întreținător al copilului, are toate șansele să nu facă pușcărie. Deși mai normal ar fi să intervină serviciile sociale și să preia copilul deoarece mama sa nu este capabilă moral să-l crească și are și de îndeplinit ceva obligații sociale față de societate.

Ce se întâmplă cu copilul de divă mafioată cât mama lui e la bulău? Dar ce se întâmplă cu sutele de mii de copii ai căror părinți sunt la muncă în afară ca să recupereze ce au furat mafioții din politică? Ce se întâmplă cu milioanele de copii ai căror părinți stau zi-lumină la serviciu ca să câștige bani, din care peste trei sferturi (impozite, contribuții, TVA, accize, taxe etc) se duc la buget, de unde îi fură mafioții din politică?

Diva mafioată își permite să plătească bone, creșe și grădinițe scumpe. Ca să nu mai spunem că influența părinților penali asupra copiiilor este, de cele mai multe ori, nefastă. Îi învață să înșele, să minte, să fure, să încalce legea și să nu respecte societatea și pe cei din jurul lor.

Ele rămân însărcinate, ei scriu cărți. DNA a reușit să crească cultura scrisă și natalitatea. Mafioții scriu câte patru-cinci cărți de fiecare în timp ce divele Mafiei toarnă copii la foc automat. Sunt dive ale mafiei care, ca să evite pușcăria, au făcut copii deși li s-a zis că nu e recomandat și copiii s-ar putea naște cu dizabilități.

Copiii și cărțile au devenit pentru mafioți driblinguri de fentat pedepsele. Furi milionul, faci copilul, plătești pe cineva să copieze o carte de la altcineva, și stai pe terasă la Monte Carlo să-l cheltui în timp ce milioane de copii români stau singuri acasă cât părinții lor lucrează pe brânci în România sau aiurea ca să-ți finanțeze ție luxul și vila de la Monaco sau Miami.

Din câte se aude în rețea, și Udrea pregătește un copil. Chit că-l pune pe Cristi Călugăru să-l facă cu Tudor Breazu și redacția Evenimentului Zilei. De fapt, copilul există deja. Îl cheamă Maestrul Cristoiu. Și nu e copil, e pui viu.

Dacă Neluțu Oltean e tatăl copilului Crinuței, scapă și el?

PS. În cazul femeilor însărcinate, sănătatea mamei și a copilului sunt prioritare necondiționat, indiferent de circumstanțe.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.