Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mafia nu-i mai păcălește pe constănțeni

 

content-image
(sursa foto: info-sud-est.ro)

Primarul interimar a vrut să dea o lovitură constănţenilor, dar a ricoşat împotriva sa. Între Făgădău și Mazăre sunt două diferențe: vestimentația și lipsa de originalitate.

Am comentat în repetate rînduri în termeni duri aşa-zisa campanie de ecologizare iniţiată de primăria Constanței, şi am demonstrat, cu referinţe legale, de ce demersul iniţiat de interimarul Decebal Făgădău e unul profund abuziv. Acum, constat că Făgădău a devenit propria sa victimă: cetăţenii nu s-au lăsat păcăliţi de „campania de curăţenie” pornită de acesta, şi îl trag la răspundere pentru incompetenţa din Primăria Constanţa.

Cetățenii au înțeles că după un deceniu de proastă guvernare și decizii ilegale, ”socialiștii’’ din Constanța încearcă acum să vândă normalitatea, ca pe un act de bravură fără însă a se lăsa păcăliți. Și nu se vor mai lăsa.

Domnul primar interimar Decebal Făgădău s-a crezut viclean. A încercat să le ia constănţenilor banii – prin taxe şi impozite – şi să-i pună şi la muncă, pe străzi, cu mătura în mână. Pentru că domnul Făgădău credea că a ajuns primar interimar într-un colț uitat de lume, nu în municipiul Constanța, unul dintre cele mai importante orașe ale acestei țări. Orașul care ar fi trebuit să fie, dacă mafia n-ar fi avut alte planuri, capitala economică a României. Dar mafia nu va mai câștiga alegerile locale din 2016, iar orașul nostru își va putea urma parcursul firesc.

Însă nu acesta este mesajul meu pentru domnul Făgădău. După alegerile din 2016, domnul Făgădău va avea ocazia să vadă singur cum se conduce un oraș în mod eficient și cinstit. Căci eficient și cinstit sunt două cuvinte pe care domnul Făgădău nu le-a întâlnit în aceeași propoziție, nici ca viceprimar al domnului Mazăre, nici ca primar interimar.

Prin campania de ecologizare a Constanței, s-a vrut o amenințare a primarului la adresa cetățenilor. Înarmat cu o hotărâre abuzivă a Consiliului Local, domnul Făgădău a fluturat carnețelul cu amenzi prin fața constănțenilor. Dar, din păcăte pentru domnia sa și din fericire pentru viitorul acestui oraș, cunoaștem legea mult mai bine decât echipa Făgădău (sau echipa Mazăre, de fapt...).

Astfel, după luările atitudine ale constănțenilor, Decebal Făgădău a renunțat la amenzi. Și-a amintit că vrea să fie prieten cu cetățenii, nu adversarul lor. Dar constănțenii nu vor să fie prieteni cu domnul Făgădău, și i-au spus-o cu fiecare ocazie. Cel mai recent, miercuri seara, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Domnule viceprimar Făgădău, în urma lansării acestei campanii pot constata faptul că ”plagiatul” e o boală contagioasă în Partidul Social Democrat.

Domnule Făgădău, între dumneavoastră și Radu Mazăre văd doar două diferențe: vestimentația și, respectiv, lipsa de originalitate. Iar aceasta din urmă vă împinge să plagiați campaniile vechi de 15 ani ale fostului edil.

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.