Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mafia siciliană, scoasă din sărite de ISIS: Urmează o bătălie cum nu s-a mai văzut/ VIDEO

Giovani Gambino

Mafia siciliană a fost scoasă din sărite de Statul Islamic.  Giovanni Gambino, fiul sefului clanului Gambino din New York, avertizeaza ISIS sa stea departe de metropola americana, altfel jihadistii vor avea de a face cu mafia siciliana.

Intr-un interviu acordat NBC News, citat de Reuters, Giovani Gambino a declarat ca mafia va face tot ce ii sta in putinta pentru a-i proteja de ISIS pe locuitorii New-York-ului. El sustine ca mafia este mai in masura sa acorde protectie new-york-ezilor decat institutii specializate, precum FBI sau Homeland Security.

Citeşte şi: Plan pentru distrugerea ISIS: La ce s-au gândit specialiştii

„Lumea este periculoasa in ziua de astazi, dar oamenii care locuiesc in cartierele din New York care au conexiuni cu sicilienii ar trebui sa se simta in siguranta. Noi ne asiguram ca prietenii si membrii familiilor noastre sunt protejati de extremisti si teroristi, in special de organizatia de psihopati care isi spune Statul Islamic”, a declarat fiul boss-ului mafiot.

El a spus ca ISIS se teme de mafia siciliana, acesta fiind motivul pentru care jihadistii nu au atacat Sicilia si nici macar nu si-au infiintat celule pe insula italiana. Gambino si-a manifestat speranta ca de acum oamenii vor avea o alta parere despre mafie.

Citeşte şi: Povestea de viaţă cutremurătoare a ultimei victime din Dezastrul Colectiv

„Mafia are o reputatie proasta, dar mare parte din aceasta este nemeritata. Ca in viata, sunt lucruri bune si lucruri urate. Ascensiunea terorismului global ofera mafiei sansa de a-si arata partea buna”, a mai declarat Gambino.

Citeşte şi: Sorin Roşca Stănescu dă cărţile pe faţă cu privire la ISIS: Care ar fi scenariul cel mai rău

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.