Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Magda Vasiliu, noi mărturii CUTREMURĂTOARE după intervenţia premierului Tudose: 'Nu ar fi avut nicio şansă'

digi24.ro
magda vasiliu

Prezentatoarea TV Magda Vasiliu a postat un nou mesaj pe Facebook privind coşmarul birocratic prin care se vede nevoită să treacă în România după ce fiul ei în vârstă de 7 ani a fost diagnosticat cu cancer şi a început tratamentul în Italia. Magda Vasiliu a dezvăluit că a discutat cu ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, şi că acesta a admis "extrem de sincer" că într-un caz similar care nu ar fi beneficiat de mediatizare "nu prea sunt şanse" ca lucrurile să se rezolve.

Magda Vasiliu spune că a discutat cu ministrul Sănătăţii din România despre cazul fiului ei şi că acesta a admis că într-o situaţie similară nemediatizată copilul bolnav "nu ar fi avut nicio şansă".

Citeşte şi: Dacian Cioloş, primul PAS către ADERAREA la un partid

"(...) Azi am avut o discutie telefonica cu dl ministru Florian Bodog, asa cum de altfel a declarat si dansul in sedinta de guvern. Omul Florian Bodog m-a ascultat, m-a intrebat ce probleme am si-mi place sa cred ca a inteles mesajul meu. Astept cu nerabdare raspunsurile ministrului Florian Bodog. Pentru ca asa cum i-am spus si dansului, eu sunt norocoasa in comparatie cu alte mame. Asa e in Romania... Apari la tv, ai relatii, stii oameni... Atunci se rezolva. L-am intrebat pe dl ministru ce sansa ar fi avut un copil ca Vlad daca mama lui era o femeie care nu aparea la tv si traia, sa zicem, in Giurgiu, fara bani, relatii si expunere publica... Răspunsul dlui ministru a fost extrem de sincer si confirma ceea ce stim cu totii... Nu prea sunt sanse...", a scris Magda Vasiliu.

"(...) Ii rog pe toti sa urmareasca activitatea de la Sanatate in cele 2 saptamani date de premier pentru micsorarea birocratiei. Ce am scris ieri nu e despre mine. E despre altii ca mine pe care nu i vede si nu i cunoaste nimeni... Stiti cati sunt doar aici, in Roma.???.. Nu stiti....nici eu n-am stiut... Dar, acum am aflat. Exista suferinte inimaginabile pe care nu le stie nimeni. Iar sistemul trebuie sa rezolve destine, nu sa le franga definitiv", a scris Magda Vasiliu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Lia Olguţa Vasilescu, lovitură DURĂ pentru sindicalişti. Listă în 10 PUNCTE .

În şedinţa de guvern de joi, premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, ca în cel mult două săptămâni să vină cu un proiect prin care să fie debirocratizat sistemul de sănătate, făcând referire la cazul Magdei Vasiliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.