Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Magistraţii au decis o eliberare BOMBĂ. Un fost patron de LIGA 1 va părăsi ASTĂZI închisoarea

gratii

Victorie în instanţă pentru un fost patron de liga 1! Cornel Penescu va fi eliberat din penietnciar după ce Tribunalul Argeş a admis, astăzi, punerea sa în libertate. Cornel Penescu a fost condamnat în mai multe dosare de corupţie.

Citeşte şi: Judecători cu IMUNITATE SPORITĂ. Proiectul, raport de adoptare în comisia juridică a Senatului

Instanța a respins, ca nefondată, contestația formulată de Serviciul Teritorial Pitești al DNA împotriva sentinței pronunțate de Judecătoria Pitești pe 12 octombrie, prin care se admitea propunerea de eliberare condiționată. Decizia Tribunalului Argeș este definitivă și executorie, Penescu urmând să fie pus în libertate, potrivit News.ro.

Cornel Penescu, fost finanțator al echipei FC Argeș, executa în Penitenciarul Mioveni o sentință de opt ani de închisoare, rezultată în urma contopirii pedepselor primite în cele șapte dosare de corupție în care a fost judecat. Printre cele mai cunoscute dosare în care a fost implicat se numără cel cunoscut sub numele de "Mită pentru arbitri", dar și cele în care a fost judecat alături de fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, și de fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon.

Citeşte şi: Mihai Tudose, mesaj DUR pentru contestatari: 'Creşterea economică, veste proastă pentru cei care ne doreau SFÂRŞITUL ÎN CHINURI...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.