Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAI dă liber la angajări: Se caută oameni din surse externe

captura Youtube
cerere in casatorie scoala politie Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat joi seara, la Sibiu, că va continua să facă angajări din surse externe în structurile MAI.

Întrebată de jurnalişti dacă se vor mai face angajări din surse externe, Carmen Dan a răspuns: "Da, bineînţeles că se vor mai face. Cam tot ce promitem se şi întâmplă. Am adoptat deja memorandumul de angajare din sursă externă. A fost o discuţie serioasă şi cu colegii, la Braşov. Se lucrează la proiecţia bugetară.", scrie agerpres.ro.

Citește și: Pe fondul agravării stării de sănătate a Regelui Mihai, Casa Regală i-a prezentat SUCCESORUL! Cine va prelua conducerea

Carmen Dan doreşte însă întărirea Poliţiei Române, a Jandarmeriei, a Pompierilor şi a celorlalte structuri ale MAI "prin oameni care au trecut prin şcoală".

"Sunt două planuri: cel al reducerii deficitului prin aducerea de resursă umană din surse externe şi acela de reducere a deficitului prin creşterea cifrei de şcolarizare. Eu cred că regula generală trebuie să fie aceea de a întări Poliţia Română, Jandarmeria şi Pompierii şi structurile Ministerului Afacerilor Interne prin oameni care au trecut prin şcoală", a mai spus ministrul Carmen Dan.

Citește și: Dezvăluire incendiară a lui Isărescu! Din ce motiv s-a „prăbușit” leul

Aceasta a asistat aproape o oră, joi, la mai multe demonstraţii susţinute de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale la Centrul Chinologic din Sibiu, unde se pregătesc cadre din 12 judeţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.