Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mălin Bot a fost BĂTUT: Poliția l-a reținut pe agresor

ev.ro
Malin Bot

Mălin Bot, jurnalistul care a lucrat pentru EVZ, B1 TV și România Liberă, de unde a fost demis după o serie de conflict cu conducerile acestor entități media, a fost bătut. Bot a fost lovit în trafic, pe data de 14 aprilie, dar poliția a luat măsura reținerii agresorului abia azi. Jurnalistul a povestit ce s-a întâmplat și a dat detalii și despre cel care l-a lovit.

”Politia l-a retinut 24 de ore pe soferul agresiv cu BMW, urmand ca maine sa fie luate alta masura preventiva, conform procedurii penale: prezentarea in fata instantei pentru mandat de arstare sau control judiciar.

Citește și: Reacţia familiei lui Dor Geta Popescu: Promisiune a făcut sora ei, Crina Coco Popescu

Este cercetat penal pentru loviri si alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si amenintare.

Suspectul, Marius P.S., a fost identificat de ofiterii de la Biroul Cercetari Penale al Sectiei 20 si in ultimele zile s-au instrumentat probele: expertize medico-legale, audieri de martori, recunoasteri din planse foto.

Dupa audierea de astazi a suspectului, anchetatorii au decis sa il retina momentan pentru 24 de ore.

Acum cateva minute am fost anuntat de politisti ca s-a decis retinerea agresorului si sa nu imi fac maine program, pentru ca e posibil sa fiu solicitat si eu la instanta.

Citește și: Dinamo a băgat spaima-n steliști: ‘Va fi cel mai greu din acest play-off’

Suspectul are 25 de ani. Anul trecut a venit din Italia si locuieste acum prin Sectorul 6.

Cand va fi trimis in judecata, voi publica rechizitoriul.

Voi solicita daune civile si intreaga suma pe care o va dispune instanta o voi folosi pentru a plati publicitate online (facebook, google.etc.) ca sa mediatizez motivarea sentintei.

Sa vada cat mai multa lume ce pateste un smecher agresiv care intelege sa sara la bataie.

Citește și: Asta e cea mai scumpă mască Darth Vader din lume / VIDEO

Multumesc frumos public martorilor oculari care m-au ajutat sa opresc agresiunea acestui individ si s-au oferit sa devina martori in dosarul penal.

Este o atitudine civica de toata lauda si un semn ca multe lucruri sunt schimbate in bine in Bucuresti.”, a anunțat jurnalistul.

Citește și: Ce visăm sâmbătă noaptea, se împlinește: Ce se întâmplă cu celelalte vise

Toată agresiunea a fost relatată, pe larg, de Mălin Bot, la data producerii ei, pe 14 aprilie.

”Acum am venit acasa de la IML unde am ajuns dupa ce astazi soferul acestui BMW m-a agresat.

Masina a fost fotografiata de martorii oculari, cand individul a fugit de la fata locului, dupa ce am sunat la 112 si oamenii au sarit pe el.

Foarte agresiv, a incercat sa ma loveasca.

Citește și: Un rus și i-a gravat pe dinți pe Donald Trump și Vladimir Putin: Câți bani a dat / FOTO

Nu a reusit prea bine initial, nu pentru ca nu ar fi vrut, intentia lui era clara si agresiva, ci pentru ca am stiut cum sa ma apar.

M-a lovit totusi, cu pumnul in fata, dupa prima tentativa esuata de agresiune, cand am sunat la 112 si vorbeam cu operatoarea de acolo, avand telefonul in mana dreapta.

In timp ce vorbeam la 112 a reusit sa ma loveasca in fata cu pumnul, dar a fost oprit in cateva minute de martorii oculari.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Casa Albă: S-a cuplat, însurat fiind, cu soția fratelui său mort

Agresiunea a avut loc pe Splaiul Independentei, in zona Ciurel, langa sediul STS.

Eu mergeam cu bicicleta pe prima banda, venind de pe Virtutii, intr-o zona unde e santier si traficul auto e blocat pe prima banda, masinile circuland pe banda a doua.

La intrarea in sediul STS soferul din BMW a venit din banda a doua, printre balizele dintre sensuri, direct peste mine ca si cum nu m-a vazut sau nu i-a pasat ca sunt acolo.

Abia am reusit sa franez, sa nu ma loveasca. Credeam ca vrea sa intre la STS si am zis sa il las sa treaca.

Citește și: O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

Nu a intrat la STS, a intors masina si a pus-o transversal pe banda 1, in fata mea.

M-am gandit atunci ca vrea sa se intoarca pe contrasens. Pentru ca nu a plecat de pe loc imediat, am incercat sa il ocolesc prin spate, dar m-am dezechilibrat usor si m-am proptit cu mana stanga pe portbagajul lui, sa ma echilibrez si mi-am vazut de drum pe trotuar.

Soferul din BMW a venit dupa mine si la trecerea de pietoni a urcat cu masina pe trotuar, ca sa imi taie calea.

S-a dat jos si a inceput sa ma injure, sa ma ameninte si chiar a incercat sa ma scuipe, dupa ce i-am spus sa nu mai faca pe smecherul si sa se asigure cand mai face manevre, pentru ca era sa ma loveasca.

Citește și: Imagini INCREDIBILE cu Novak Djokovici, la Monte Carlo: Ce a pățit cel mai bun tenismen din ultimii ani / VIDEO

Nu aveam chef si timp de vreun conflict pentru ca ma grabeam in Piata Victoriei, la protestul #rezist, unde voiam sa inregistrez un editorial video, apoi trebuia sa fiu la Neptun TV la o emisiune.

Pentru ca ma grabeam, am incercat sa plec si sa evit agravarea conflictului.

Individul era insa pus pe treaba. A venit dupa mine si a inceput sa caute sa ma loveasca pur si simplu. Dupa ce a incercat sa ma impinga, a trecut la pumni.

Nu i-a reusit, pentru ca am stiut cum sa ma apar si m-am aparat bine. Apoi a intervenit direct unul dintre martorii oculari, moment in care am scos telefonul, pentru a suna la 112.

In timp ce vorbeam cu operatoarea 112 individul a reusit sa ma loveasca cu pumnul in fata, profitand ca aveam o mana ocupata cu telefonul.

A continuat sa fie agresiv, sa caute sa ma loveasca, in timp eu vorbeam la 112 si incercam sa explic situatia si sa dau informatii despre locul unde sunt, incercand in paralel sa ma si apar.

Atunci au sarit in ajutorul meu alti trei martori oculari. Cand s-a vazut incoltit, individul s-a smuls din mana mea stanga, a fugit la masina si apoi a demarat catre Pasajul Basarab.

Inainte sa coboare de pe trotuar cu masina, unde se urcase ca sa imi taie calea, a fost fotgrafiat de unul dintre bunii samariteni care au sarit in ajutorul meu.

Oamenii mi-au dat datele si numerele lor si s-au oferit sa vina martori la Politie, revoltati si ei de agresivitatea individului.

Individul fugise si operatoarea 112 cu care am fost in contact pana la capat, mi-a comunicat ca masina e data in urmarire si mi-a indicat sa merg la Sectia 20 pentru a depune plangere scrisa si pentru alte proceduri necesare anchetei, ceea ce am facut.

Politistii de la Judiciar au luat foarte in serios aceasta agresiune.

Au identificat imediat proprietarul si au facut procedurile pentru ancheta penala. Masina era data in urmarire locala, la ora 20.00, cand am fost trimis de politisti la IML, cu un document scris pentru constatarea imediata a leziunilor.

Nu sunt rani foarte grave, a reusit sa imi sparga buza intr-un loc si sa ma atinga in arcada. Acum sunt ok.

Medicul de la IML a consemnat leziunile si sper sa il prinda Politia cat mai repede pe individ.

In acest moment este inceputa urmarirea penala, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 6, pentru loviri si alte violente, amenintare si provocare de scandal. S-a facut si o cercetare judiciara la fata locului, la care am participat.

Masina e data in urmarire la Politia Rutiera si de Ordine Publica, de la ora 18.00.

Urmeaza audierea martorilor si sa fie prins individul. Sunt foarte curios sa aflu de ce m-a atacat atat de agresiv si cum isi justiica faptele grave.

Nu vreau sa fac nicio speculatie, sper ca a fost doar un incident de trafic si ca individul habar nu avea pe cine vrea sa bata. Dupa ce aflu cine e individul am sa reanalizez povestea asta.

Parea un baiat de bani gata, maxim 30 de ani. Nu avea fata de interlop, desi sarise la bataie cu tupeul unui interlop.

Pe lege este evident ca merg pana la capat cu acest individ. Cred ca, la final, va regreta amarnic acest act de violenta.

Am incredere in politisti si procurorul care ancheteaza situatia si sper ca Justitia ii va aplica legea acestui smecher agresiv cu BMW.

Sunt multi martori ai agresiunii, la 112 e inregistrat apelul meu si toata discutia din partea a doua a agresiunii. IML a consemnat leziuni. Procedural lucrurile sunt clare, ramane sa il prinda si sa vedem cum isi justifica faptele si ce masuri va dispune procurorul.”, a povestit jurnalistul la data producerii agresiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.