Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mălin Bot a fost DAT AFARĂ și de la România Liberă: SCANDAL în redacție

ev.ro
Malin Bot

După ce a fost dat afară de la Evenimentul Zilei și B1 TV, jurnalistul Mălin Bot a fost demis și de la România Liberă, acolo unde se angajase.

„De ieri seara, nu mai sunt nici redactor-șef pe online, nici jurnalist la România liberă, decizie impusă de Alexander Adamescu, fiul milionarului Dan Adamescu, peste capul tuturor, fără să am o explicație foarte clară. Singurul lucru ar fi că am participat, duminică, la protestul de la Timișoara, unde am ținut și un discurs”, a spus Bot pentru paginademedia.ro.

Citește și: Kim Kardashian de Rusia a fost umilită de hackeri: Ce au publicat aceștia / FOTO + VIDEO

Se pare că în redacție nu ar fi fost liniște din cauza patronului Alexander Adamescu, cel care ar fi amenințat că dacă Bot nu va fi demis, ziarul se va închide. Bot a declarat, pentru sursa citată, că nu are nimic să-i reproșeze celui care i-a fost șef, Sabin Orcan. „A fost așa cum trebuie să fie față de un jurnalist care scrie ce-i spune conștiința. A fost o decizie de tipul, ori zboară ăla ori închide tot ziarul”, a mai spus Mălin Bot.

Sabin Orcan, pentru Paginademedia.ro, a spus că despărțirea a fost amiabilă „Ne-am despărțit de comun acord, de el, dar și de alte persoane. Facem o reducere generală de costuri. Printre aceste măsuri de reduceri am decis și o reducere a aparatului redacțional cu două persoane, dintre care una este Mălin. Cu părere de rău ne-am strâns mâna și ne-am despărțit de comun acord.”, a precizat Orcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.