Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mălin Bot face dezvăluiri grave din interiorul EvZ: acuzații pentru Cristoiu și redactorul-șef

ev.ro
Malin Bot

Jurnalistul Mălin Bot a demisionat de la Evenimentul Zilei și face o serie de dezvăluiri grave din interiorul redacției. El susține că ziarul va juca de partea corupților în această campanie electorală și îl acuză pe Ion Cristoiu că, prin editorialele sale strică imaginea ziarului.

Citește și: SURSE - PNL renunță la pista principală și se uită spre planul B

Citește și: Băsescu îl trimite pe Tăriceanu să citească Constituția: De fapt, aici este problema

Citește și: Ponta, replică pentru Dragnea: Asta-i de rău

”Unul dintre motivele pentru care am decis să plec a fost că mă săturasem să-mi fie silă aproape în fiecare dimineață când vedeam cum EVZ publică încă un text care părea dictat de Vadim Tudor de pe Lumea Cealaltă sau de Dan Voiculescu din celula de la Rahova.

Vorbisem cu Simona Ionescu în ziua plecării 40 de minute

Nu voiam să vorbesc despre asta și  nici să spun ceea ce voi spune mai departe, dacă nu eram ponegrit public ca o răzbunare pentru că scrisesem pe Facebook despre condițiile umilitoare în care am fost îndepărtat din emisiune și refuzasem să șterg sutele de comentarii ale celor care vedeau de luni de zile adevărul și se exprimau dur la adresa celor responsabili.

Simona Ionescu, redactorul-șef ”de fațadă” al EVZ m-a acuzat că sunt lipsit de caracter pentru că nu aș fi discutat cu ea decizia mea. O minciună.

Cu o zi înainte am discutat 40 de minute și i-am explicat motivele mele într-o ceartă la care au asistat unii colegi. Nu era prima de acest fel. M-au auzit toți explicându-i direct că eu sunt convins că EVZ va juca în campania electorală de la finele acestui an de partea mafioților din politică și că eu la așa ceva nu vreau să particip, indiferent de funcție și ce salariu pierd.

Mirel Curea e șeful ”de facto”. Simona Ionescu nu-i iese din cuvânt

Mirel Curea, prim-redactor-sef adjunct ”de facto”, este șeful adevărat pentru că Simona Ionescu nu-i iese din cuvânt. M-a ponegrit și el pe Facebook fără să realizeze că ceea ce spun eu fusese observat de mii de cititori care acum se exprimau astfel tocmai pentru că ajunseseră și ei la aceeași concluzie.

Este adevărat nu a fost atât de agresiv ca într-o ședință de redacție în care mi-a spus că îmi dă cu scaunul în cap și mă cheamă în parcare la bătaie, pentru că insistam să le explic consecințele grave ale deciziei de a-l alunga pe jurnalistul Ionel Stoica”, scrie jurnalistul Mălin Bot, pe blogul personal.

Citește și: Mălin Bot, acuzații grave la plecarea de la EvZ: Ni s-a reproșat că nu suntem uniți ca Antena 3

Redactorul șef al Evenimentului Zilei, Simona Ionescu, i-a dat acestuia o replică, pe pagina personală de Facebook, după primele acuzații lansate la adresa conducerii ziarului.

”Intoarcerea din concediu s-a lasat si cu o surpriza. Printre despachetarea bagajelor si a altor operatiuni ce tin de intoarcerea acasa dupa doua saptamani, si-au facut loc si cateva minute de facebook, intr-o pauza de cafea si tigara. Asa am aflat ca Malin Bot, coordonatorul site-ului evz.ro si-a dat demisia si ca de azi nu mai vine in redactie. Am citit mai multe postari ale sale din zilele trecute cu amaraciunea omului care, atunci cand Malin se afla intr-un moment greu - plecase de la Adevarul si era un necunoscut pentru presa bucuresteana - l-am sunat si i-am propus sa vina la EVZ, ca sa facem echipa. L-am sunat si acum, i-am spus exact acest lucru si ca eu consideram ca ar fi fost corect si normal sa-mi dea macar un mesaj si sa-mi spuna ca e mare supararea ca nu a fost saptamana trecuta la emisiunea de la B1, desi el a fost plecat la Timisoara luni, marti si miercuri. La acel moment, cu siguranta, a fost o neintelegere de comunicare intre el si directorul executiv, dar i-am spus ca ar fi trebuit sa-mi dea macar un telefon. 
Imi pare rau ca pleaca, e un ziarist dedicat si bataios. A scris ce a vrut si cum a vrut la EVZ, bucurandu-se de o libertate de exprimare pe care as dori sa o gaseasca si la viitorul loc de munca. Sper sa gaseasca un job in televiziune fiindca s-a indragostit de aparitia pe ecran si crede cu tarie in notorietatea pe care ti-o da tv-ul. Succes, Malin!, iti zic de aici, deoarece azi n-am mai dat ochi in ochi in redactie”, scrie Simona Ionescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.