Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama lui Marian Vanghelie rupe tăcerea: își îngroapă fiul

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a încercat să scape de arestul preventiv prezentând, în fața instanței, o hârtie semnată de Patriarhul Daniel, în care se arată este un bun creștin. Mama lui Marian Vanghelie susține că fiul ei și-a abandonat familia și, în ciuda unor venituri consistente pe care le are, primarul își lasă familia de izbeliște.

Citește și: Gest incredibil făcut de Vanghelie, pentru a scăpa din arest

“Nu l-am mai văzut de mai bine de un an pe Marian, iar aici nu a mai venit de când era copil. Obişnuia să mă mai sune câteodată, dar nu l-am judecat, ştiu că este şi el ocupat. Eu nu pot pleca din casă, pentru că trebuie să am grijă de soţul meu (n.r. - tatăl vitreg al primarului), care nu se mai poate deplasa. Am un sprijin în Paul, fratele mai mic al lui Marian, el îmi mai aduce apă şi mâncare”, a declarat mama primarului, care locuiește într-un apartament modest din Berceni, informează Libertatea.

Doamna Nuţi a ajuns să afle de la televizor despre tot ceea ce se întâmplă în viaţa fiului ei, iar când mărturiseşte acest lucru, o năpădesc lacrimile. “Când l-a luat poliţia am văzut la televizor, despre relaţia cu Oana tot de la televizor am aflat... Nu a vrut să discute cu mine nici despre avere. El niciodată nu mi-a spus cum a făcut bani şi nici eu nu l-am întrebat. Un lucru ştiu sigur, el şi Charlotte s-au iubit foarte mult. Cred că rutina şi tentaţiile le-au stricat căsnicia!”, a mai spus mama lui Vanghelie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.