Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama poliţistului Bogdan Gigină, mesaj dureros. Ce le reproşează politicienilor

bogdan gigina

Mama poliţistului Bogdan Gigină, mort în urmă cu peste un an într-un accident în timp ce se afla în coloana care îl însoţea pe fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, a postat pe Facebook imagini de la nunta fiului său, însoţite de un mesaj dur pentru politicieni.

"Trăieşti o viaţă doar pentru copilul tău. Uiţi de tine. El devine Universul tău.Voi care cunoaşteţi adevărul... Gândiţi-vă cum ar fi ca mâine să vă treziţi fără copilul vostru... cum este ca după atâta timp să vezi cum vinovaţii de moartea lui se joacă cu legile", a scris Carmen Gigină, pe Facebook, potrivit RTV.

Vezi şi: Sorin Grindeanu ironic, #Rezist mi se potriveste!

Vezi și: Mii de oameni la mitingul PSD de la Târgovişte. Susţinere pentru Guvern/ FOTO-VIDEO

Ulterior, răspunzând unui comentariu, mama poliţistului explică: "Nu ....de dreptate e vorba....unde este viaţa pe care Bogdan ar fi avut-o....unde este restul vieţii noastre?".

Poliţistul Bogdan Gigină a murit în seara de 20 octombrie 2015, când, aflându-se într-un dispozitiv de însoţire a ministrului de Interne Gabriel Oprea, a fost implicat într-un accident de circulaţie. El a pierdut controlul motocicletei, în condiţiile în care ploua, şi a ajuns într-o groapă săpată pe carosabil pentru lucrări la reţeaua de gaze.

În acest caz sunt urmăriţi penal pentru ucidere din culpă Gabriel Oprea, Petre Mazilu, patronul firmei care a săpat groapa în care a căzut poliţistul, Adrian Corcodel, şef de echipă în cadrul firmei, precum şi împotriva persoanei juridice General MPM Impex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.