Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manevră inedită: Parlamentarii, blocaţi în Bucureşti

parlament

Surpriză în Parlament. Deşi Bugetul pe 2015 trebuia supus la vot sâmbătă, 20 decembrie, în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, votul final a fost amânat pentru ziua de duminică, 21 decembrie, la ora 10.00. Decizia este, de fapt, o încercare de a ţine parlamentarii în Bucureşti, pentru a participa la ceremonia de investitură a lui Klaus Iohannis.

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, va depune jurământul duminică, şedinţa solemnă a Senatului şi Camerei Deputaţilor dedicată acestui ceremonial urmând să înceapă la ora 12.00. Vezi AICI programul!

În şedinţa Parlamentului de vineri, deputaţii şi senatorii au votat pe articole textul proiectului legii bugetului de stat pe anul 2015 şi anexele. Potrivit raportului Comisiilor de buget-finanţe însuşit de plenul reunit al Parlamentului, cele 54 de amendamentele admise la proiectul legii bugetului de stat pe 2015 totalizează sume suplimentare de 572,751 milioane de lei (aproape 130 de milioane de euro) şi au ca sursă de finanţare bugetul de Acţiuni Generale ale Ministerului Finanţelor Publice /MFP/, care a fost diminuat corespunzător faţă de forma iniţială a documentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.