Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manipulare prin `tanga cu miros de vibrator`

www.pressone.ro
actriță jandarmi Cluj LGBT

Se ia una bucată femeie, șleampătă de-o duce vântul, nu-i exclus „cu tanga cu miros de vibrator”, vorba celor de la „Parazitii’. Femeia trebuie să fie tare în clanță, determinată. De propriile convingeri ori de finanțator, contează mai puțin.

Se trimite/se duce femeia la manifestarea unora cu convingeri opuse, ca să le țină lecții, că doar ea s-a ridicat de pe cuibarul adevărului, ce să zic. Înainte a fost la evenimentul LGBT din oraș, e de reținut.

Contează enorm ca fragilitatea muierii să contrasteze cu cefele groase și cu mușchii manifestanților de la Noua Dreaptă.

Femeia își dă drumul la gură acolo, se dă isteric cu curul de pământ, când jandarmii vor s-o evacueze de la manifestare, vai-vai.

Previzibil, femeia vociferează că îi este încălcat dreptul la exprimare, că este un spațiu public, că nu este democratic și alte cele, deși legea este foarte clară- a acționat ca o provocatoare. Nu și-a luat nicio puie verbală măcar, a fost băgată într-o dubă de jandarmi, ca să se termine cu tulburarea adunării.

Sigur, ca din întâmplare, cineva transmite evenimentul pe Facebook. De reținut, este important. Breaking news, clar.

Sigur, contează enorm ca raportul de forțe să pară extrem de inegal, dincolo de lege, ca să se ajungă la fondul lăcrămos din oameni, la corasonurile simțitoare. Biata de ea!

Încep lucianmândruții și alte orătănii, și naivii, să se agite, că e o nedreptate, că e un abuz, că e un atentat la statul de drept și alte ciocane curcubelate la orizont.

Începe cuconetul s-o victimizeze, sărăcuța, vai-vai.

Măi, dacă aveți în posesie măcar o jumătate de creier, o să realizați că a fost o manipulare ca la carte, fără aport generos de imaginație.

Asta s-a întâmplat la Cluj-Napoca. Femeia avea nevoie de scandal, deoarece e o actriță fără nume. Homălaii iarăși, fiindcă manifestația lor a fost un fâs.

Asta e ora exactă, dușilor.

În rest, patria este recunoscătoare!

un comentariu de Alexandru Petria, scriitor

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.