Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Kittel câștigă la sprint etapa a 10-a a Turului Franței, britanicul Froome în continuare în galben

ciclism

Germanul Marcel Kittel (Quick-Step) a câștigat la sprint etapa a 10-a a Turului ciclist al Franței, marți, la Bergerac, în fața compatriotului său John Degenkolb, în timp ce britanicul Chris Froome (Sky) a păstrat tricoul galben de lider al clasamentului general, conform Agerpres.

Kittel, înregistrat pe distanța de 178 km, între Perigueux și Bergerac, în 4h01min, a fost urmat în același timp de compatriotul său John Degenkolb (Trek) și de olandezul Dylan Groenwegen (Lotto-Jumbo).

Kittel se află la a patra victorie de etapă în această ediție a Turului Franței, după cele de la Liege (etapa a 2-a), Troyes (etapa a 6-a) și Nuits-Saint-Georges (etapa a 7-a). Kittel devine astfel singurul deținător al recordului de victorii de etapă în Turul Franței pentru un rutier german, cu 13 succese din 2013 și până acum. Chris Froome, care și-a păstrat tricoul de lider și după această etapă, disputată după ziua de pauză, este urmat la 18 secunde de italianul Fabio Aru (Astana) și la 51 secunde de francezul Romain Bardet (AG2R). Al patrulea, la 55 secunde, este columbianul Rigoberto Uran (Cannondale). Columbianul Nairo Quintana (Movistar) ocupă locul 8, la 2min13sec de Froome. Miercuri este programată etapa a 11-a, Eymet — Pau (203,5 km).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.