Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marele SECRET s-a aflat! Vladimir Putin și-a stabilit urmașul la Kremlin: El va conduce Rusia

Vladimir Putin pregăteşte un erou militar pentru a prelua funcţia de preşedinte al Rusiei, după plecarea sa de la Kremlin.

Alexei Diumin, adjunctul ministrului Apărării, a primit recent funcţia de guvernator al regiunii Tula, scrie Daily Mail citat de gandul.info

Fostul bodyguard şi unul dintre apropiaţii lui Putin a jucat ca portar în echipa de hochei a „liderului de fier” de la Kremlin.

Citește și: Bucureștiul va fi paralizat marți: Se anunță un nou miting

O sursă apropiată lor a declarat că principala „misiune” a lui Alexei Diumin a fost aceea de a-l lăsa pe Vladimir Putin să marcheze în poarta sa, în faţa camerelor de televiziune.

De asemenea, Alexei este omul care a condus o operaţiune secretă de transfer al preşedintelui ucrainean Viktor Ianukovici - căzut în dizgraţie - din Ucraina în Rusia, pe fondul izbucnirii revoluţiei pro-vestice de la Kiev, din 2014.

În acelaşi an, Diumin a comandat Forţele Speciale ale Armatei Ruse în preluarea peninsulei Crimeea de la Ucraina.

Citește și: Simona Halep, o nouă UMILINȚĂ: A pierdut primul meci din Fed Cup cu Pliskova

Putin i-a oferit ordinul Eroul Rusiei şi l-a promovat ca şef adjunct al infanteriei, cu rangul de general locotenent. Totodată, „eroul” lui Putin a fost, pentru scurt timp, şef adjunct al serviciilor de inteligenţă GRU.

Două luni mai târziu, a devenit adjunctul ministrului Apărării din Rusia, Serghei Şoigu, unul dintrei cei mai apropiaţi aliaţi ai lui Putin.

Pariul pus de Putin pe Diumin i-a determinat pe analişti să creadă că fostul bodyguard are parte de o instruire pentru o viitoare funcţie mai înaltă, inclusiv cea de preşedinte al Rusiei.

Citește și: Carmen Brumă, iubita lui Mircea, Badea, fără sutien și chiloți / FOTO HOT

Prezentatorul radio şi tv cu experienţă Serghei Dorenko, redactorul-şef al postului de radio Govorit Moskva, a declarat recent că Diumin ar putea deveni succesorul lui Putin.

„Pariez pe Diumin, nu am niciun dubiu”, a declarat Dorenko, un observator cunoscut al Kremlinului, care a căzut în dizgraţiile lui Putin, după ce a refuzat să lucreze pentru el.

La rândul său, bloggerul politic Anton Orekh a spus că ascensiunea lui Diumin a fost posibilă doar cu ajutorul lui Putin. „Este logic să ai încredere în cei apropiaţi ţie”.

„Este întotdeauna lângă Putin”, a mai spus acesta.

Citește și: TUPEU Cristi Borcea a abordat-o și pe fina sa, o cunoscută vedetă tv

Nu se discută foarte des despre succesorul lui Putin la Kremlin. Preşedintele în vârstă de 63 de ani trebuie să decidă dacă va candida sau nu pentru un nou mandat de şase ani, în 2018 sau va preda ştafeta unui aghiotant.

Însuşi Diumin s-a arătat uimit de ascensiunea sa. „A fost ceva brusc, nu mă aşteptam. S-a întâmplat să merg la o discuţie cu Vladimir Vladimirovici (Putin) şi acolo a fost luată decizia. Sunt un om de carieră militară. Dacă ţara mamă îmi spune - MERGI ÎNAINTE, eu răspund afirmativ”.

Citește și: ADEVĂRUL despre numărul de spitale și biserici din România: Cum stăm față de SUA și Suedia

Întrebat dacă este bucuros de numirea sa, Diumin a declarat: „Da, ar fi greşit să spun că nu sunt bucuros”.

Diumin este unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Putin şi a călătorit frecvent cu liderul rus în maşina oficială.

În 2010, Vladimir Putin a mers pe coasta rusă a Pacificului, pentru a preleva mostre de piele de la o balenă şi Diumin a fost cel care l-a susţinut cu braţele pe preşedintele rus, astfel încât să poată trage cu săgeţi în mamifer. Putin a reuşit să preleveze probele de piele de la balenă după trei încercări nereuşite.

Citește și: ȘOC în SUA: Un polițist declară că Tupac a fost ucis la comanda lui P. Diddy / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.