Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Gheorghiu a lansat albumul 'Câmp de lavandă', al zecelea din cariera sa muzicală

agerpres.ro
Maria Gheorghiu

Maria Gheorghiu și-a lansat, miercuri seară, într-un club din Capitală, albumul ''Câmp de lavandă'', al zecelea din cariera sa muzicală, care cuprinde 11 cântece și două ''scrieri", potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: AVERTISMENT de la ANM: Cum afectează schimbările climatice România. Previziuni pentru vara anului 2018

Evenimentul a început cu o ''poveste'', cea a ideii de la care a pornit realizarea acestui album și a întâmplărilor frumoase care au ajutat-o pe artistă să ducă la bun sfârșit acest demers muzical. La depănarea poveștii albumului au contribuit cu mărturisiri și impresii jurnaliști din presa scrisă, audio și video, artiști din zona folkului, toți prieteni ai Mariei Gheorghiu — Ducu Bertzi, Loreta Popa, Flavia Voinea, Clara Mărgineanu.

''Câmp de lavandă'' este o poveste de viață mai mult sau mai puțin imaginară, o poveste de iubire ținută până acum departe de ochii lumii. De ce un 'Câmp de lavandă'? Pentru că m-am trezit într-o dimineață dintr-un vis în care iubirea, ca o adiere blândă, venise dintr-un colț de lume îndepărtat. Venise pe un 'Curcubeu' și se împlinise neașteptat într-un câmp violet'''', a spus Maria Gheorghiu.

Într-un decor de culoarea lavandei, îmbrăcată într-o rochie de aceeași nuanță, Maria Gheorghiu a deschis concertul cu piesa care dă titlul albumului, acompaniată de claviaturistul Radu Grațianu, cel care a orchestrat mare parte dintre piesele de pe noul album, dar și de un vechi colaborator al artistei, Daniel Iancu.

Maria Gheorghiu a interpretat cele 11 melodii care alcătuiesc materialul discografic și a primit buchete de flori de la fani și prieteni. Partea a doua a concertului a cuprins câteva momente muzicale realizate de Maria Gheorghiu cu colegi de breaslă — Daniel Iancu, Ștefan Orfescu, Daniel Făt—, melodii ale ei sau ale invitaților.

Citeşte şi: Tudorel Toader, dezvăluiri despre 'bomba cu ceas' din minister. Ce a descoperit ministrul în arhiva SIPA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.