Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maria Sarapova, precizări importante privind viitorul său în tenis

maria sarapova

Sportiva rusă Maria Sarapova, în vârsta de 28 de ani, a fost suspendata provizoriu de Federația Internaționala de Tenis, dupa ce la un control antidoping realizat în timpul Australian Open a fost depistata pozitiv cu meldonium, un medicament inclus pe lista produselor interzise la 1 ianuarie 2016.

Sarapova  a anuntat pe pagina sa de Facebook, ca este hotarâta sa revina în circuitul feminin, dupa ce îi va expira suspendarea.

Chiar daca risca o suspendare maxima de 4 ani, Maria Sarapova este optimista. Spera ca va juca din nou tenis în circuitul profesionist feminin.

"M-am trezit ieri dimineata cu un inbox plin de iubire si compasiune. În general iubesc diminetile. O noua zi, un nou început. Însa aceasta zi nu a fost una obisnuita. La 06.00 dimineata nu ma gândeam decât la faptul ca sunt hotarâta sa joc tenis din nou si sper ca voi avea sansa sa fac asta. Mi-as fi dorit sa nu trec prin asta, dar trebuie" a scris Sarapova pe pagina personala de Facebook, potrivit Mediafax.

Sarapova a tinut sa le multumeasca fanilor pentru sustinere.

"În general nu am petrecut prea mult timp pe internet, însa prietenii au facut un colaj pentru mine cu toate mesajele voastre frumoase si hashtag-urile pe care le-ati creat (?#?IStandWithMaria? si ?#?LetMariaPlay?). Am petrecut dupa-amiaza citindu-le alaturi de câinele meu, care nu întelegea de ce acest lucru era mai important decât plimbarea pe care o astepta. În acest moment sunt mândra sa va numesc fanii mei. În doar câteva ore de la anuntul meu mi-ati aratat sustinere si loialitate. Vreau sa stiti ca toate cuvintele voastre minunate mi-auadus zâmbetul pe buze. Mi-ar placea sa joc din nou si sper ca voi putea. Mesajele voastre ma motiveaza. Acest mesaj este doar pentru a va multumi. Va multumesc mult", a mai spus Sarapova.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.