Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Drăgulescu a câștigat medalia de aur, la sol, la Europenele de gimnastică de la Cluj-Napoca

Marian Drăgulescu a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în concursul la sol din cadrul Campionatelor Europene, prima a delegaţiei României la competiţia găzduită în aceste zile de Cluj-Napoca. Astfel, el a depășit-o pe Nadia Comăneci, care avea 9 titluri europene.

În vârstă de 36 de ani, multiplul campion mondial şi european a fost notat de arbitri cu 14,500 puncte în urma exerciţiului său.

Citește și: Dacă avem o viață socială activă, suntem sănătoși la cap pe măsură ce îmbătrânim

Medalia de argint a revenit gimnastului Dmitrii Lankin din Rusia (14,466 puncte), în timp ce bronzul a fost obţinut de Alexander Şatilov (14,400 puncte).

Marian Drăgulescu câştigase medalia de argint la sol la ediţia 2016 a Campionatelor Europene de la Berna.

Citește și: Ce visăm sâmbătă noaptea, se împlinește: Ce se întâmplă cu celelalte vise

Gimnastele Ioana Crişan şi Olivia Cîmpian, primele sportive din delegaţia României care au evoluat într-o finală a Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca, s-au clasat, vineri, pe locurile 18, respectiv 23 în concursul de individual compus, cu un total de 51,032 puncte, respectiv, 50,106 puncte.

Campionatele Europene de gimnastică artistică se desfăşoară în perioada 19-23 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la 60 de ani de la precedenta ediţie găzduită de România, la startul competiţiei aliniindu-se 274 de sportivi (168 la masculin şi 106 la feminin) din 37 de ţări.

Citește și: Un rus și i-a gravat pe dinți pe Donald Trump și Vladimir Putin: Câți bani a dat / FOTO

România este reprezentată la Europene de 10 sportivi. Lotul feminin este format din Olivia Cîmpian, Ioana Crişan, Larisa Iordache şi Cătălina Ponor, iar cel masculin din Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Laurenţiu Nistor şi Andrei Ursache.

Larisa Iordache şi Cătălina Ponor vor reprezenta România, duminică, în finala la bârnă. Tot duminică, în concursul masculin, Marian Drăgulescu va participa în finala la sărituri.

Citește și: O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

Duminică, în ultima zi a Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca sunt programate următoarele finale: masculin - sărituri, paralele şi bară; feminin - bârnă şi sol (13,30-16,40).

La ediţia de anul trecut, de la Berna, România a cucerit două medalii de argint la masculin, ambele prin Marian Drăgulescu (sol şi sărituri), şi două de bronz la feminin, ambele prin Cătălina Ponor (sol şi bârnă).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.