Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină a ajuns vedetă peste hotare: Ce scriu americanii despre el

Marian Godina

Marian Godină bate record după record şi rupe bariere nebănuite. Poliţistul blogger a devenit celebru nu doar în România, dar şi peste Ocean.

Faima celui mai celebru politist din Romania a ajuns sa treaca de granitele tarii, dupa ce ziarul american cu cel mai mare tiraj i-a dedicat un articol. Wall Street Journal publica duminica un lung articol despre Marian Godina, cu titlul “Un politist cinstit si faima sa pe Facebook iau Romania prin surprindere”. Materialul spune povestea politistului din Brasov, in contextul coruptiei din institutiile noastre. “Agentul Godina beneficiaza de reactia generala impotriva coruptiei din aceasta tara post-comunista”, scriu cei de la WSJ, mentionand atat tragedia din Colectiv, cat si moartea politistului Bogdan Gigina. Jurnalistii vorbesc despre “fenomenul Godina”, citandu-l pe premierul Ciolos, dar si despre cartile agentului de la Rutiera. Wall Street Journal este in momentul de fata publicatia cu cel mai mare tiraj din Statele Unite (aproximativ 2,4 milioane de exemplare) si unul dintre cele mai citite ziare din lume, conform ProTV.

Citește și: E mamă și soție, dar și-a părăsit soțul pentru un deținut condamnat la moarte: Ce vrea să facă acum

Marian Godina a reactionat rapid pe Facebook: “Oricat ai fi de modest, tot te incearca un sentiment de mandrie cand afli ca o publicatie de renume din Statele Unite a scris un lung articol despre tine si ca poza ta va fi maine pe prima pagina a ziarului "The Wall Street Journal", a scris el.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.