Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină a schimbat prefixul. Povestea poliţistului pamfletar

marian godina

Marian Godină împlineşte astăzi 30 de ani. Celebrul polițist nu a ratat să împărtășească și acest moment special cu fanii săi de pe Facebook, împărtăşindu-le fanilor din mediul virtual povestea conceperii sale. Iată ce a postat pe rețeaua de socializare:

''Cam așa am apărut, acum fix 30 de ani:

Tânărul îşi lăsase acasă fetiţa de cinci anişori şi acum aştepta emoţionat pe holul maternităţii naşterea celui de-al doilea copil. O să fie băiat? O să fie fată? Medicina vremii nu îi răspunsese la întreba¬rea pe care şi-o punea de nouă luni, iar acum mai erau câteva minute şi avea să afle. Fiorii erau tot mai mari şi minutele păreau ore.

Noi detalii din dosarul 'Tony Blair'. Ce spunea consilierul lui Ponta, Dan Sultănescu, în 2012

Aşezase buchetul de flori pe un scaun şi se plimba pe coridor, dintr un capăt în celălalt, când îşi făcu apariţia doctorul, care se îndreptă tăcut spre el şi îl bătu pe umăr. Îi dezvălui că are o fetiţă, apoi îi întinse palma dreaptă în care ţinea o verighetă de aur şi îi spuse că-i pare rău. Nu putuse să facă nimic…

Femeia făcea mâncare. Pentru că soţul ei era ple¬cat pe un mare şantier al ţării din acea vreme, gătea acum doar pentru copiii ei, o fetiţă de trei ani şi un băiat de doi.

Victor Ponta ATACĂ Guvernul Cioloș și lansează un AVERTISMENT: Dacă nu înțelegem, ne merităm soarta

Un accident de muncă…
Diriginta poştei din sat aflase prima. De la ea, au aflat şi alţii, vestea se răspândea în sat cu repeziciune. Numai femeia gătea liniştită în continuare, iar copiii se jucau în preajma ei şi erau cu gândul la soţul care avea să se întoarcă acasă în scurt timp.
Nu s-a mai întors…

Tânărul văduv se mutase să lucreze în Braşov, dar se ducea des la Proviţa de Sus, unde era înmormântată mama copiilor lui. În cimitirul urât şi trist, o vedea de fiecare dată pe femeia în negru, şi ea tot cu doi copii, şi ea tot văduvă.

Au ajuns să se cunoască. S-au cunoscut atât de bine, încât s-au căsătorit şi au făcut un copil. Un băiat. Un băiat care pe atunci n-avea caschetă.

Era 7 septembrie 1986 când am apărut şi a doua zi se sărbătorea Naşterea Maicii Domnului, așa că mi-au pus numele Marian.
Vă mulțumesc tuturor pentru urări și îmi pare rău că nu vă pot răspunde fiecăruia în parte, mă simt aiurea să primesc mesaje și să nu răspund, dar am încercat și mi-am dat seama că nu aș avea timp oricât m-aș chinui
'', a scris Marian Godină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.