Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină, în conflict pe plajă. Toți au rămas fără replică

Marian Godina

Polițistul Marian Godină, ajuns celebru tocmai datorită postărilor sale pe rețelele de socializare, a reușit să-și surprindă din nou fanii, de data asta cu o poveste de pe plajă.

Dincolo de faptul că este polițist, Marian Godină se poate lăuda și cu un condei iscusit, postările lui ajungând adesea virale. De data aceasta el a povestit o întâmplare de pe plajă, unde a fost impresionat de cazul unei fetițe cu dizabilități, dar și enervat de reacțiile unor turiști aflați în apropiere.

Sebastian Ghiță îl taxează pe ministrul Fondurilor Europene: Curat murdar, Coane Ghinea

Pericol de EXPLOZIE în Cartierul Militari / FOTO

Era spre apus. Apa mării îmi ajunsese până la genunchi şi înaintam încet, încercând să-mi fac curaj să intru cu totul, când mi-a fost atrasă atenția de un zgomot. Un fel de muget al unei vaci aflate în suferință, amestecat cu nişte sughițuri şi alte sunete de neînțeles, ca nişte răcnete. Am privit spre locul de unde s-a auzit şi am înțeles repede ce era. Era un râs al unui copil. Un copil vizibil bolnav. În locul mâinilor avea un fel de terminații foarte scurte, prevăzute cu degete, dar cu toate astea total inutile şi neascultătoare. O bătrână, probabil bunica, o ținea pe fetiță de colacul pe care îl avea şi îi făcea semn să râdă mai puțin zgomotos. Cu mintea la imaginea ce o aveam în față, nici nu mi-am dat seama cum am ajuns în apă până la gât. Nici nu mi se mai părea rece. M-am dus spre copilă, prefăcându-mă că nu am văzut nimic neobişnuit şi i-am zâmbit. A început să râdă şi mai tare, şi mai zgomotos. Sunetele pe care le scotea erau sfâşietoare şi atrăgeau atenția tuturor. Câțiva copii aflați în apă, au ieşit ca speriați de bau-bau. Bunica a început să împingă colacul spre plajă, simțind că i-a alungat pe ceilalți şi s-a retras pe plajă, luând copila în brațe. Atunci am observat că nici să meargă nu putea, picioarele fiind la fel de neputincioase ca mâinile.

Am ieşit şi eu din apă şi m-am aşezat pe şezlong, cu gândul la acel copil. Lângă mine, o fată cu iubitul ei analizau întâmplarea, iar fata părea contrariată că părinții acelui copil nu l-au dus pe o plajă specială pentru oameni cu probleme şi că ea e obligată să o audă cât face de urât. Vorbea pe un ton superior şi era tare încrezută, deşi privirea ei tâmpă nu denota deloc inteligență. De la starea de milă, trecusem acum la una de nervi si refuzam să cred că există oameni pe care nu îi mişcă aşa ceva. Nu m-am putut abține şi m-am băgat în seamă:

-Auzi, dar dacă veți avea şi voi un copil aşa?
S-au uitat amândoi mirați spre mine şi fata mi-a răspuns:
-În ziua de azi se face analize, mai bine nu-l mai faci.
-Da, da, se face analize, dar dacă l-au făcut, acum ce să-i facă?
-Să şi-l crească, dar nu să chinuie pe alții.
-Sincer, mai tare m-ați chinuit voi astăzi decât fetița aia. Dar măcar tu ai o scuză, prostia nu e depistată când „se face analizele”.

Băiatul începuse să mă măsoare din priviri, gândindu-se probabil dacă mi-ar putea trage vreuna, dar tot fata a fost cea arțăgoasă.

-Ia uite, al drecu’ român, s-a găsit el să facă pă deşteptu’. D-aia n-am mers, mă, la marea noastră, ca să scăpăm de românaşi d-ăştia ca tine. De azi dimineață stăm aici, pe plajă şi nu ne-a deranjat nimeni şi vii tu acu’.
-Cum? De azi dimineață nu ați plecat de pe plajă deloc?
-Nu, mă. Că d-aia am plătit şezlonguri şi umbrelă. Şi dacă nu ai fi un țăran sărac, ai şti că îți poți comanda mâncare la şezlong. Deci care-i problema ta că stăm noi aici de dimineață?
-V-ați pişat în apă
”, a povestit Marian Godină pe pagina sa de Facebook, unde reacțiile fost pe măsură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.