Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Godină, scos din minţi de procurori: 'Îşi bat joc'

Marian Godina

Poliţistul blogger, Marian Godină e în război total cu procurorii. cel care a generat o adevărată campanie de prindere a şoferului fără permis care a produs un accident mortal apoi a fugit, scrie, pe pagina sa de Facebook, că procurorul l-a lăsat pe suspect să plece acasă „liber ca pasărea cerului”, acestea fiind momentele în care „simţi că cineva îşi bate joc de tine”.

Citește și: S-a îmbrăcat transparent și a prezentat rubrica meteo: Gafă de prezentatoare TV / VIDEO

"Procurorul nu a propus arestarea preventivă a şoferului, astfel că acesta a plecat acasă liber ca pasărea cerului. Frustrant! Incredibil de frustrant pentru toți cei care au muncit la acest caz. Cam acestea sunt momentele în care simți că cineva îşi bate joc de munca ta. ", a tunat Godină la adresa procurorului.

Citește și: Ei sunt românii care-și vând nunta pe OLX

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a decis, sâmbătă seară, cercetarea în stare de libertate, fără vreo măsură preventivă, a tânărului de 23 de ani care conducea fără permis şi a produs un accident mortal după care a fugit. Tânărul, care şi-a recunoscut faptele, a fost prins, vineri seară, cu ajutorul informaţiilor primite pe Facebook, inclusiv după ce poliţistul - scriitor Marian Godină a lansat un apel public pentru ca oamenii care pot da detalii să anunţe Poliţia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.