Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Munteanu: Am plâns în închisoare

Marian Munteanu

Marian Munteanu a dat cărțile pe față. Fostul lider al studenților din Piața Universității a vorbit pentru prima dată despre problemele pe care le-a avut în 1990 și de ce a plâns după ce a fost arestat de către autoritățile conduse de Ion Iliescu. După ce a fost arestat, aproape jumătate de milion de oameni au ieșit în București într-un marș de susținere pentru acesta, așa numitul marș al cămășilor albe.

"Am plâns în închisoare când am aflat că bucureștenii nu m-au lăsat singur. Am o datorie față de oameni, e bucureșteni. Am plâns în 1989, la revoluție, dar și în 90", a spus Marian Munteanu la RealitateaTV

Marian Munteanu a vorbit și despre viața personală. "Nu am copii, dar am 3 frați și o soră care au 10 copii. Eu nu am putut avea, dar trebuie să ducă ei mai departe neamul muntenilor.", a dezvăluit candidatul la Primăria Capitalei al celor de la PNL.

Citește și: De ce a ales Marian Munteanu PNL și avertisment pentru liberali: Dezvăluiri complete

Munteanu a răbufnit atunci când a auzit că sunt unii contestatari care îl acuză de faptul că ar avea tendințe anti-Occidentale și i-a făcut praf pe cei de la PSD.  "S-au spus atâtea ticăloșii despre mine. Ăsta e nivelul oamenilor din România. Noi împreună cu o generație întreagă am cerut aderarea la organele Nord-Atlantice. Cum să-mi spună mie ăștia că sunt anti-Occident? Când PSD voia cu Moscova și cu URSS, noi vorbeam despre NATO. Asta e cea mai mare prostie, e de noaptea minții. Baliverne! Cum să fiu anti-Occident?

Sunt oameni politici americani care îmi sunt prieteni. Suntem prieteni de 25 de ani. Povestea cu anti-occidentalismul este penibilă", a încheiat Marian Munteanupentru RealitateaTV.

Vezi și: Prima reacție din guvernul de tehnocrați față de propunerea PNL la Primăria București

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.