Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie aruncă BOMBA: 'O să apară poze cu Gabriel Oprea cu niște....'

vanghelie semn

Marian Vanghelie anunță că, în curând, vor fi publicate poze cu Gabriel Oprea, fostul vicepremier în guvernarea Victor Ponta! Vanghelie acuză că Oprea avea legături puternice cu procurori, cu care se întâlnea și cărora le dădea ordine. Fostul primar al Sectorului 5 declară că Oprea le-a făcut dosare multor politicieni din România.

”Nimeni nu s-a interesat cum se întâlnea Gabriel Oprea cu procurorii, pe la diferite restaurante. O să apară niște poze. A făcut mult rău. El a făcut dosare penale la mulți politicieni. Să mă dea în judecată ca să aduc dovezi. El comunica și în numele procurorului general, era vicepremier, ministru, premier. Vreau un proces cu Gabriel Oprea. I-am zis și în față că mi-a făcut dosar, în 2003. Am mers cu el la Curtea de Conturi și i-am zis celui care conducea instituția: uite, mi-ai zis că Oprea mi-a făcut dosar! S-a gălbejit. A făcut multe nenorociri la unii și la alții.

Chiar și din presă a făcut. Le zicea unora să se ducă la respectivele persoane și să le spună că îi poate ajuta. Și la jurnaliști a făcut. Pe unii i-a salvat, altora le-a dat senzația că îi salvează.”, a spus Marian Vanghelie la B1 TV.

Citește și: ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE O femeie a fost MÂNCATĂ de tigru, alta a fost grav rănită

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.