Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie cutremură politica: Planul secret al lui Gabriel Oprea

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriel Oprea DNA

Fostul primar ale Sectorului 5, Marian Vanghelie cutremură scena politică. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Vanghelie i-a adus acuzaţii grave fostului vicepremier, Gabriel Oprea. Fostul edil cu probleme penale a devoalat ce planuri secrete ar fi avut Victor Ponta, Gabriel Oprea, dar a vorbit şi despre 'complotul' numirii lui Laura Codruţa Kovesi la DNA.

Citește și: Mircea Badea, mesaj pentru Liviu Dragnea în scandalul momentului: 'Să fii PRIMITIV...'

"Ponta l-a trimis pe Rus la Kovesi să spună că el e omul. Nu ştiam că a recunoscut Rus că s-au văzut. S-a aflat în partid că Ponta s-a dus să o pună pe Kovesi cu Udrea şi cu Ghiţă. Eram în birou la guvern când era Ponta premier. Eu credeam că Ghiţă are alt interes, dar nu m-am băgat în discuţii. Discuţia şi cred că poate confirma Ghiţă. La un moment dat Ghiţă spunea că o vor americanii. Mă duceam la Ponta, el mă scana pe mine, mă duceam mereu la el.

Citeşte şi: Vreme de IARNĂ în apropierea verii: Unde a fost înregistrată cea mai SCĂZUTĂ temperatură a sezonului

Mie îmi era frică de faptul că Ponta poate să îmi facă dosare. Ponta prin porucoruoul Niţu, prin puterea lui Gabriel Oprea au numit şefii Parchetelor unde aveauinteres. Totul se făcea cu accpetul lui Ponta, dar nu se băga că era fricos. Gabriel Oprea făcea numirile şi spera să ajungă şef la SRI. Oprea îi spunea lui Ponta că să facă ceva cu Vanghelie, că e golan, că e ţigan. Şi Victor cu capul în jos îi spunea să se ocupe. Aşa făcea despre mulţi. Gabriel Oprea a comandat în justiţie dinainte să intre în politică.", a tunat Vanghelie.

Citeşte şi: IMAGINE DOCUMENT Cum au fost surprinşi Traian Băsescu şi Ion Iliescu / FOTO

Şi asta nu e tot. Seria dezvăluirilor nu s-a oprit aici. "Când Băsescu era primar, Oprea intra la Curtea de Apel şi ştia ce se întâmplă acolo. Aţi auzit de şpriţurile lui Oprea cu procurorii seară de seară?", a mai spus Vanghelie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.