Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie, despre discuțiile cu Traian Băsescu: 'Cum ar zice Patriarhul, discuții lumești'

Vanghelie

PMP a început să ia oameni din partidul înființat de Marian Vanghelie după ce fostul primar al sectorului 5 a ieșit din pușcărie. Surse politice citate de STIRIPESURSE.RO precizează că Băsescu negociază cu mulți oameni din Partidul Dreptății Sociale al lui Vanghelie. Dacă nu o să fie o fuziune, ca în cazul UNPR, PDS va rămâne fără membri, mulți alegând PMP.

Marian Vanghelie neagă o negociere politică, dare recunoaște cî a discutat cu Traian Băsescu, cu care a avut discuții ”lumești”, a spus fostul edil citându-l pe Patriarhul Daniel.

Citește și: Călugăriţe pe schiuri, clipul care face ravagii: Măicuțele sunt din România / VIDEO

”Nu mă curtează nimeni și nu avem nicio intenție de a face vreo fuziune sau alianță. Nu există o colaborare cu Traian Băsescu. Eu am o relație bună cu toată lumea, excluzându-i pe Gabriel Oprea și Liviu Dragnea. El a primit-o pe soția mea, când am fost arestat, despre problemele pe care le aveam, și a ascultat-o. Am o datorie morală față de Traian Băsescu. L-am informat prin ceea ce trec când am fost arestat.

Au fost niște discuții, cum ar zice Patriarhul României, lumești. M-am dus să vorbesc, să îl informez. E ca atunci când te duci la preot. Te ascultă, îi spui ce te doare, dar nu s-au rezolvat lucruri majore. Un om simte nevoie ca atunci când îl doare să spună la mai multă lume. Mi-a dat un sfat să mă bat în justiției și să am demnitate. Nu am de gând să fac nicio fuziune cu Traian Băsescu.”, a spus Marian Vanghelie la Antena 3.

Citește și: Cât a ajuns să coste un pachet de țigări Carpați

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.