Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie, dezvăluiri EXPLOZIVE: Arhiva 'Doi și-un sfert', compromisă la fel ca SIPA

Marian Vanghelie

Fostul lider PSD Marian Vanghelie a făcut dezvăluiri explozive la Antena 3. Acesta a declarat marți seară în emisiunea moderată de Mihai Gâdea că Arhiva „Doi și un sfert” din MAI a fost compromisă în același fel ca Arhiva SIPA, în timpul mandatului lui Gabriel Oprea.

Ion Țiriac îl DISTRUGE pe șeful ITF, care s-a luat de Ilie Năstase: 'Regret profund declarația...'

„Un număr de 37.000 de copii, în contextul în care din datele mele erau copiile făcute și evidențiate pe xeroxul respectiv pe care s-a tras la xerox. Ar trebui cei care sunt în măsură și care s-au văzut în „Doi și-un sfert” de-a lungul timpului, doar să omoare această instituție și să o folosească ca anexă a altor servicii, ar trebui să știe. Documentele astea se refereau la foarte mulți oameni politici. Dl Gabi Oprea ar trebui să știe foarte bine. În sensul că a fost în perioada aia foarte scurtă ministru acolo, dacă vă aduceți aminte. Cam în perioada aia s-a întâmplat”, a spus Marian Vanghelie, la Antena3.

Marian Vanghelie consideră că Monica Macovei este răspunzătoare pentru neregulile pentru arhiva SIPA: „Știm că dna Monica Macovei este răspunzătoare privitor la faptul că am senzația nu numai că a dorit, dar a fost și susținută să preia acele documente și să ducă informațiile către SRI”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.