Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie face o declarație surprinzătoare în cazul Hrebenciuc

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, pentru care DNA a cerut încuviinţarea arestării preventive în două dosare, a demisionat din Parlament. Anunţul a fost făcut marţi de către preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, care a spus că Viorel Hrebenciuc a luat această decizie pentru a se pune la dispoziţia justiţiei. El a precizat însă că, până la o decizie definitivă a instanţei, Hrebenciuc rămâne membru PSD.

Marian Vanghelie a fost pomenit de Hrebenciuc în discuția cu Dan Șova despre preluarea conducerii PSD de către fostul ministru al Transporturilor. Hrebenciuc îi spunea lui Șova că nu se poate baza pe primarul Sectorului 5 să-l sprijine în lupta pentru șefia partidului. Acum, Vanghelie a uimit când a declarat că e alături de Hrebenciuc.

“Eu l-am sunat pe Viorel Hrebenciuc, i-am spus că sunt alături de el, dacă pot să-l ajut. Nu vreau să comentez despre un om care are probleme, nu e frumos. Eu nu mă bat cu oamenii când au probleme şi nu vreau să fiu răutăcios”, a spus Vanghelie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.