Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marian Vanghelie, reacție după ce a apărut pe lista rușinii publicată de ANAF

Vanghelie

Candidatul PNL la primăria Sectorul 5, Ovidiu Raeţchi, i-a cerut, marţi, contracandidatului său Marian Vanghelie să îşi plătească datoria la ANAF. Fostul edil a declarat că nu ştie de datoria de 88.000 de lei şi că este o greşeală.

Marian Vanghelie a declarat că nu ştie că are o datorie de 88.000 de lei la ANAF, afirmând că este"o greşeală", refuzând să răspundă scrisorii deschise pe care i-a adresat-o candidatul PNL la primăria Sectorul 5, Ovidiu Raeţchi, prin care îi cere să "să dea banii înapoi".

Ovidiu Raețchi, scrisoare deschisă către Marian Vanghelie: Plătiți-vă

"Nu ştiu (…) cred că este o greşeală. Eu nu ştiu de această datorie. Am dat nişte telefoane să văd din ce este compusă", a declarat candidatul PDS la primăria Sectorului 5, Marian Vanghelie, potrivit Mediafax.

Cât priveşte scrisoarea deschisă pe care i-a adresat-o contracandidatul său de la Sectorul 5, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, Vanghelie susţine că nu îi poate răspunde acestuia pentru că nu ştie cine este.

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raeţchi, i-a adresat o scrisoare deschisă lui Marian Vanghelie, prin care îl roagă să plăteasca banii pe care îi datorează la ANAF şi cetăţenilor din Sectorul 5, după ce numele fostului edil a apărut pe “lista ruşinii” publicată de autorităţile fiscale, cu o datorie la stat de aproape 90.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.