Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rarinca, noi acuzații la adresa Liviei Stanciu: S-a prezentat pentru a intimida judecătorii / VIDEO

livia stanciu klaus iohannis

Mariana Rarinca face noi acuzații la adresa Liviei Stanciu, președintele ÎCCJ! Rarinca o acuză că Stanciu s-a prezentat azi în instanță cu un singur scop: să-i intimideze pe magistrați.

”S-a prezentat pentru a intimida judecătorii și pentru a da lecții de drept. A mințit și azi în fața instanței. Minte în privința banilor pe care mi i-a trimis. Ei erau doar pentru niște cheltuieli. Am emoții, normal, pentru că e singurul termen la care ea s-a prezentat.”, a spus Rarinca la ieșirea din sala de judecată.

Cererile formulate de Mariana Rarinca de recuzare a celor doi magistraţi care judecă procesul în care DNA cere anularea achitării sale au fost respinse luni, urmând ca instanţa să judece în continuare cauza pe fond. 

În aceste condiţii, procesul va continua cu audierea părţilor din dosar. 

Mariana Rarinca, femeia acuzată că a şantajat-o pe şefa ÎCCJ, Livia Stanciu, a cerut recuzarea magistraţilor care judecă procesul în care DNA a formulat contestaţie prin care solicită anularea deciziei de achitare a acesteia. 

Rarinca a cerut recuzarea atât a preşedintelui completului de judecată Dorel George Matei, dar şi a judecătoarei Ana Maria Trancă, pe motiv de lipsă de imparţialitate şi nealegerea aleatorie pentru judecarea dosarului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.