Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marica îl condamnă pe Mutu și îl face PRAF pe Negoiță: 'Ce investiții s-au făcut la Dinamo?'

www.prosport.ro
Ciprian Marica Adrian Mutu

Ciprian Marica, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre situația de la formația alb-roșie și despre conflictul dintre Adi Mutu, managerul echipei, și antrenorul Ioan Andone.

Marica l-a criticat pe Mutu pentru relația pe care o are acesta cu Ioan Andone. "Este prietenul meu și mă bucură faptul că este managerul lui Dinamo. Totuși, mă deranjează conflictul cu Ioan Andone. Este o greșeală să vii și să încerci imediat să schimbi antrenorul. Îmi pare rău că nu se pun la masă, să discute și să ajungă la o înțelegere. Cred că Mutu, ca manager, ar trebuie să lase de la el. Să vină în întâmpinarea lui Andone, să se pună la masă și să lucreze împreună", a spus Marica la Digi Sport.

Citește și: Fotbal în Divizia DNA! Un nou dosar-gigant în atenția procurorilor / SURSE

Fostul atacant al  câinilor s-a luat și de patronul Negoiță. "Am văzut că a intervenit Negoiță și i-a luat partea unuia și l-a pus la colț pe celălalt (vezi aici comunicatul lui Negoiță). Mă rog, este problema lui Dinamo. Dar mă deranjează că au apărut rapid aceste tensiuni. Trebuie să o luăm de la bază. Ce investiții s-au făcut la Dinamo? Pe ce bază se cer perfomanțe la Dinamo? Ce oferă clubul Dinamo unui jucător, ca el să vină la club? Nu am nimic cu nimeni, este doar părerea mea".

Ciprian Marica a vorbit și despre implicarea statului în sport. "Avem mulți juriști în țără și ar trebui să îi strângem pe toți și să vedem ce s-a greșit și ce trebuie făcut. Trebuie să înțelegem că sportul fără stat nu poate să existe. Dacă statul nu se implică, sportul va dispărea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.