Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Şumudică, atac dur la Reghecampf: Ce îi transmite după cearta cu Alibec

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Laurențiu Reghecampf a primit replica din partea lui Marius Șumudică. Tehnicianul Stelei a fost taxat după ieșirea lui Denis Alibec de ieri. Atacantul venit de la Astra a lovit mai multe sticle cu apă și apoi a plecat la vestiare, nemulțumit că a fost schimbat după doar 61 de minute. "Noi nu trebuie să comentăm atunci când Reghecampf dă replici acide. Noi trebuie să înghiţim replicile lui. E treaba lui, să îşi gestioneze foarte bine situaţia şi sunt sigur că va rezolva problema lui Alibec.

Nu este problema mea. Toată lumea spunea că la echipa respectivă nu se întâmplă niciodată anumite lucruri, dar uite că se întâmplă şi acolo. Lumea spunea că Alibec dădea din mâini în faţa lui Şumudică şi că făcea cine ştie ce. Ce a făcut Alibec? Am luat 2 milioane pe el. Ţine de şmecherie. Sunt sigur că lui acum îi pare rău. El este un băiat sensibil şi trebuie să ştii cum să te comporţi cu el", a spus Şumudică la TV Digi Sport.

...despre Morais: "Junior mi-a zis că îşi doreşte foarte mult să plece în străinătate, sau poate la cei de la FCSB. Nu ştiu ce clauză are în contract”, a spus Şumudică.

...despre oferte: "Am vorbit cu Dani, discutăm, dar nu ştiu dacă e importantă latura financiară. Este important ceea ce o să facem pe viitor. Nu vreau să rămân fără jucători. Nu am timp să caut pentru că este vacanţa foarte scurtă şi încep tururile pentru cupele europene.

Trebuie să vedem cu ce rămânem. Dacă nu, fără supărare….este timpul altor antrenori. Eu nu pot să formez acum o altă echipă. Sunt antrenori care au răbdare, care pot lucra cu jucători tineri. Eu sunt genul de antrenor care vrea să lucreze cu jucători consacraţi. Voi vedea. Acum pentru mine primează interesul din străinătate. Există deja niște oferte. Îmi place Turcia acum, cu Erdogan. E bine cu el”, a spus Şumi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.