Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturia CUTREMURĂTOARE a unei tinere de 18 ani: 30 de refugiați m-au atacat la Koln / VIDEO

O tanara de 18 ani a povestit pentru postul german N-TV cum a fost atacata, agresata si jefuita de catre un grup de 30 de barbati in ajunul Anului Nou, in Koln, relateaza The Independent.

Relatarea ei vine dupa ce politia locala a anunta luni ca circa o mie de barbati proveniti din tari arabe si nord-africane au agresat sexual si au jefuit zeci de femei in centrul orasului german Koln in noaptea de Anul Nou.

Michelle a povestit postului german ca in seara de Revelion se afla impreuna cu un grup de 11 prieteni in centrul orasului pentru focurile de artificii."Am fost inconjurati de un grup de 20-30 de barbati", a relatat femeia.

Citește și: Primarul din Koln stârneşte revoltă: Ce sfaturi le dă femeilor agresate sexual se imigranţi

Tanara a explicat ca au incercat sa ramana grupati, insa barbatii "plini de furie" i-au despartit, i-au impins, pipait si furat diverse obiecte printre care si telefoanele.

Guvernul german a condamnat marti cele aproximativ o suta de agresiuni sexuale comise la Koln in noaptea Sfantului Silvestru si atribuite de politie unor barbati de origine nord-africana, insa a respins orice fel de “instrumentalizare” ce i-ar viza pe refugiati.

Cazul, care a luat amploare pe masura ce s-au multiplicat plangerile din partea victimelor, a suscitat o puternica emotie in Germania, dat fiind o “dimensiune noua” a acestor acte care implica “peste o mie de persoane” ce ar fi agresat sau i-ar fi protejat pe agresori, potrivit ministrului german al justitiei, Heiko Maas.

Vezi și: 'Eram fugărite ca vitele': Mărturiile zguduitoare ale tinerelor din Germania violate de refugiaţi

“Este vorba de o noua forma de criminalitate organizata” si “va fi nevoie sa analizam, sa ne gandim la mijloacele care ar trebui puse in aplicare pentru a face fata situatiei”, a subliniat Maas marti, in fata presei.

In conditiile in care martori au descris mai multi suspecti ca fiind “de apartenenta araba sau nord-africana”, potrivit politiei, ministrul justitiei a atentionat impotriva oricarei “instrumentalizari” a acestui caz in cadrul dezbaterii privind afluxul de imigranti in Germania.

Aparentele acestor agresori “nu trebuie sa duca la o suspiciune generala la adresa refugiatilor, care, indiferent de originea lor, vin sa caute protectie la noi”, a intarit ministrul de interne al Germaniei, Thomas de Maiziere.

Vezi şi: VIDEO Primele imagini cu agresiunile sexuale ale refugiaților în Germania: Situație de netolerat

Politia germana a inregistrat deja 90 de plangeri marti dimineata, plecand de la hartuire pana la cel putin un viol, trecand prin zeci de agresiuni sexuale si furturi, si se asteapta sa primeasca altele noi, a precizat un purtator de cuvant al politiei pentru DPA.

Aceste agresiuni, atribuite unui grup de 20-30 de tineri in stare de ebrietate care isi incercuiau victimele, au avut loc in special in jurul Catedralei si a garii centrale din Koln, insa politia a semnalat de asemenea zeci de plangeri la Hamburg, anunță PRO TV.

Die bittere Realität !!!NEIN, wir wurden nie gefragt, ob und warum wir ein solches Verhalten als Bereicherung empfinden sollen. Tausende von Beispielen sind alleine auf Facebook abrufbar, die mehr als deutlich aufzeigen, wer der Leidtragende eines Multi-Kulti-Wahns ist.Der einfache Bürger. Er wird tagtäglich mit der Realität konfrontiert; nicht vergleichbar mit Vorzeige- und Quotenmigranten, die bei Diskussionsrunden oder Politikerbesuchen vorgeschickt werden.Das nachfolgende Beispiel stammt aus Frankreich UND dennoch wundert man sich dort, daß der Front National bei der Europawahl zur stärktsten Partei wurde.Wundern kann man sich allenfalls darüber, daß die einheimische Bevölkerung noch soviele Wähler zusammenbekommen hat und dem Unmut über die Zustände im eigenen Land eine nicht zu überhörende Stimme gegeben hat.Nachfolgend nun der bedauerliche Einzelfall Nr. 1.814.000 ...

Posted by Coburg - FREI statt bunt on 5 Iunie 2014

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.