Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturia unui senator după vizita la familia Bodnariu: 'O întâlnire care m-a mișcat profund'

bodnariu

Un senator din delegația României în Norvegia povestește ce-a simțit când a vizitat familia Bodnariu, căreia autoritățile norvegiene i-au luat cei 5 copii.

"Ieri, la sfarsitul intalnirii cu familia Bodnariu, parintele Macarie, episcopul romanilor din Europa de Nord (care s-a implicat profund in aceasta actiune), a rostit, impreuna cu noi toti aflati in casa, rugaciunea "Tatal nostru". A fost momentul care a adus lacrimi in ochii tuturor. Nimeni nu a facut fotografii, nimeni nu a spus nimic. A fost doar un moment in care toti ne-am rugat lui Dumnezeu. Celor care, ca de obicei, au ceva de comentat referitor la deplasarea si demersurile noastre, le doresc sa simta ce am simtit noi in casa fam. Bodnariu. Si poate doar atunci, vom fi cu totii mai buni", a relatat senatorul Marian Vasiliev pe pagina sa de Facebook.

În localitatea Redal, unde traiesti familia Bodnariu, parlamentarii romani au discutat cu vecini ai familiei, cetățeni norvegieni, precum și cu alți membri ai comunității locale care îi cunosc îndeaproape pe Ruth și Marius Bodnariu.

"O intalnire care m-a miscat profund. Durere, ingrijorare si speranta. Lacrimi si rugaciune. Pregatirea planului care sa ne duca la succes. O familie cu sufletul sfasiat, dar increzatoare in Dumnezeu si in bunatatea, in final, a oamenilor. O familie cu sufletul ars de dorinta de a-si strange copiii la piept. Familia Bodnariu", a mai relatat Vasiliev.

O delegație română formată din senatori și deputați se află în Norvegia pentru o întâlnire cu autoritățile "în vederea întreprinderii de demersuri politice pentru susţinerea reîntregirii familiilor de români ai căror copii au fost preluați de Serviciul local norvegian de protecție a copilului (Barnevernet), precum familiile Bodnariu, Nan și altele asemenea".

content-image

 

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.